Forum zeus joteste pierwszymilion Strona Główna zeus joteste pierwszymilion
forum o Zeusie, Joteste i Pierwszym Milionie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pytania do Zeusa
Idź do strony 1, 2, 3 ... 174, 175, 176  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum zeus joteste pierwszymilion Strona Główna -> Pytania, aktualności itd
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Colet

PostWysłany: Sro Lut 25, 2009 18:50    Temat postu: Pytania do Zeusa Odpowiedz z cytatem

Myślę, że to dobry pomysł, by każdy w tym temacie zadawał pytanie Zeusowi. Proponuję taką regułę- jeden użytkownik- jeden post. Uniknie to skakania po tematach i stworzy jedną spójną całość. Po każdym poście będziemy czekali na odpowiedź Zeusa. Mam nadzieję, że sam Zeus zgodzi się z tym pomysłem, jak i użytkownicy. Jeżeli głupie poprostu usuńcie ten temat. Oddaję Wam palmę pierwszeństwa.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sro Lut 25, 2009 18:50    Temat postu:

Powrót do góry
wozniowald

PostWysłany: Sro Lut 25, 2009 20:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to ja mam pytanie do Zeusa Smile na jakich płytach gościnnie możemy się Ciebie spodziewać w najbliższym czasie ? o ile można wiedziećVery Happy
administrator

PostWysłany: Pią Lut 27, 2009 12:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wozniowald napisał:
to ja mam pytanie do Zeusa Smile na jakich płytach gościnnie możemy się Ciebie spodziewać w najbliższym czasie ? o ile można wiedziećVery Happy

Witam, gdzie będzie mnie można usłyszeć? Hmmm. Narazie koncentruję się na mojej płycie więc raczej odrzucam jakieś propozycje współpracy ale i tak, gdzieś tam się będę pojawiał, chociażby:

w roli rapera --> póki co, najszybciej ukaże się chyba mixtape DJ'a Cube i powinienem sie tam znaleźć Wink oprócz tego, na płycie Art of beatbox, projekcie polskiego beatboxera mieszkającego w Hamburgu. Mam tam swój solowy numer. Na płycie W2B, która ukaże się nakładem wytwórni 16wersów, tam też znajduje się mój kawałek. Na pewno, do czasu premiery drugiego albumu, rzucimy za free, jakieś kawałki, które nie znajdą się na albumie albo powstały / powstaną we współpracy z różnymi ludźmi. Prawdopodobnie powstanie jeszcze coś ze Spinachem.

w roli producenta / beatmakera --> Zrobiłem sporo bitów dla różnych osób i te projekty są w trakcie realizacji. Mam przyjemność produkować bity do nagrań takich ludzi jak m.in.: Cira (Białystok), Hary (Bełchatów), Łańduch (Łódź), Rado Radosny / Dwa Sławy (Łódź). Poza tym oczywiście będziemy siedzieć nad następną płytą Joteste, do której zamierzamy podejść dużo bardziej poważnie, zrealizować ją profesjonalnie i prawdopodobnie wydać, własnym sumptem.

To rzeczy , które przychodzą mi do głowy w tym momencie.

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
wozniowald

PostWysłany: Pią Lut 27, 2009 14:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to ciekawie się zapowiada w takim razie , dzięki za odp Wink pozdro
kubaosw

PostWysłany: Pią Lut 27, 2009 18:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to ja mam drugie pytanie. Mam nadzieję, że nikt tego źle nie odbierze, poprostu dziś mamy premierę płyty Ostrego i tak jest Kochan, jest Hryta, a gdzie Zeus.. Jakie są obecnie Twoje stosunki z Adamem? Są odpowiednio "twórcze", żebyśmy mogli się spodziewać kolejnych tracków?
administrator

PostWysłany: Pią Lut 27, 2009 18:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kubaosw napisał:
to ja mam drugie pytanie. Mam nadzieję, że nikt tego źle nie odbierze, poprostu dziś mamy premierę płyty Ostrego i tak jest Kochan, jest Hryta, a gdzie Zeus.. Jakie są obecnie Twoje stosunki z Adamem? Są odpowiednio "twórcze", żebyśmy mogli się spodziewać kolejnych tracków?

Witam, z Adamem od dłuższego czasu mamy słaby kontakt z różnych powodów. Generalnie mieszkamy daleko od siebie w tym momencie i to jeden z nich. Nasze stosunki teraz określiłbym mianem poprawnych Smile To, że mnie nie ma na jego nowej płycie jest konsekwencją sytuacji między nami. Gdybyśmy nagle, nie widując się, nagrali razem to byłoby to trochę nienaturalne. Nasze poprzednie współprace były owocem spędzania razem czasu i wspólnych pomysłów. Póki co nie ma żadnych planów odnośnie kolejnych wspólnych nagrań. Co do gości na nowej płycie Adama, nie wypowiadam się na ten temat, to jego płyta i jego goście.

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Colet

PostWysłany: Pią Lut 27, 2009 18:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To teraz ja. Zeus na płycie CNSR stworzyłeś kawałek "Gracze". Rapujesz tam o zamiłowaniu do gier komputerowych, konsolowych. Czy prócz wymienionych tam gier lubisz grać w gry sportowe np. NBA, FIFA, PES??
No i jeszcze jaki był twój pierwszy sprzęt na którym zagrałeś w grę. Czy był to Pegazus, Amiga?
Podrawiam Colet
Powrót do góry
administrator

PostWysłany: Pią Lut 27, 2009 20:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Colet napisał:
To teraz ja. Zeus na płycie CNSR stworzyłeś kawałek "Gracze". Rapujesz tam o zamiłowaniu do gier komputerowych, konsolowych. Czy prócz wymienionych tam gier lubisz grać w gry sportowe np. NBA, FIFA, PES??
No i jeszcze jaki był twój pierwszy sprzęt na którym zagrałeś w grę. Czy był to Pegazus, Amiga?
Podrawiam Colet

Witam ponownie Smile

Grałem w całe mnóstwo gier od początku podstawówki. Nigdy jednak nie wciągały mnie gry sportowe. Jedyne tytuły, związane w jakikolwiek sposób ze sportem, które mnie zafascynowały to bijatyki i gry deskorolkowe / snowboardowe.

Jaki był pierwszy sprzęt na jakim zagrałem w grę? Chyba to była taka gierka "jajeczka" z wilkiem i zajacem Smile A tak poważnie: Commodore 64. Później miałem Amigę 1200, GameBoya Pocket, Playstation i PC-ta. Po drodze sporo grałem na automatach i u kolegów na Pegasusie. Teraz jeżeli gram (ostatnio, czyli chyba ze dwa lata temu, wciągnął mnie Prince of Persia: Warriors Within), to gram na emulatorach np SNESa, SEGA Genesis itd. Baaaaaardzo dużo grałem na emulatorze PSX, po tym, jak już sprzedałem konsolę Smile

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
Colet

PostWysłany: Sob Lut 28, 2009 15:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To może jeszcze jedno pytanie: Czy planujesz stworzenie jeszcze jakiegoś klipu do kawałków. Propsy za "Jeszcze więcej". Czy jest taka możliwość- wiem, że to nie koniecznie tylko od Ciebie zależy, ale jeżeli tak, to do jakiego kawałka i w jakim terminie?
Powrót do góry
administrator

PostWysłany: Sob Lut 28, 2009 16:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Colet napisał:
To może jeszcze jedno pytanie: Czy planujesz stworzenie jeszcze jakiegoś klipu do kawałków. Propsy za "Jeszcze więcej". Czy jest taka możliwość- wiem, że to nie koniecznie tylko od Ciebie zależy, ale jeżeli tak, to do jakiego kawałka i w jakim terminie?

Zdecydowanie. I zależy to ode mnie Smile Będziemy robić kolejne klipy. Przynajmniej dwa. Powiem nawet więcej, plany odnośnie obydwu są już w zaawansowanym stadium i być może w marcu skończymy chociaż jeden z nich. Każdy z klipów z płyty ma się różnić od pozostałych więc robimy rzeczy zupełnie inne od "W dół" i "Jeszcze więcej". Póki co, nie będę zdradzał do jakich utwórów będą realizowane klipy, wolę mówić o rzeczach zrobionych niż o planach. Wszystkie aktualne informacje zawsze znajdziecie na blogu.

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
wozniowald

PostWysłany: Sob Lut 28, 2009 17:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O to się nie spodziewałem , że będą jeszcze klipy do "Co nie ma sobie równych" , czekam w takim razie Very Happy
Denior

PostWysłany: Sob Lut 28, 2009 17:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
10 kwietnia - Łódź, klub Flow

To jest ten głowny koncert w Lodzi, promujacy CNSR?
Bo ciagle mam wejsciowke, a boje sie ze juz przegapilem ten koncer, mimo ze zagladam tu prawie codziennie:)
administrator

PostWysłany: Sob Lut 28, 2009 19:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Denior napisał:
Cytat:
10 kwietnia - Łódź, klub Flow

To jest ten głowny koncert w Lodzi, promujacy CNSR?
Bo ciagle mam wejsciowke, a boje sie ze juz przegapilem ten koncer, mimo ze zagladam tu prawie codziennie:)

Tak, to ten własnie koncert. Niczego nie przegapiłeś Smile Newsy o konkretnych datach i koncertach będą zawsze na głównej stronie bloga. Tam będziemy też wrzucać wszystkie plakaty itd. Zaglądajcie na bloga a napewno niczego nie przegapicie.

Pozdrawiam.
Zeus.

Ostatnio zmieniony przez administrator dnia Sob Lut 28, 2009 19:24, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
administrator

PostWysłany: Sob Lut 28, 2009 19:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wozniowald napisał:
O to się nie spodziewałem , że będą jeszcze klipy do "Co nie ma sobie równych" , czekam w takim razie Very Happy

Będą, będą. Skończymy promowac tę płytę tak, jak powinno się to robić czyli dopiero przed wydaniem kolejnego albumu. Jeszcze trochę Was tym pomęczymy Smile

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
wozniowald

PostWysłany: Sob Lut 28, 2009 22:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Heh takie męczenie to jeszcze jest do zniesienia Very HappyVery Happy
Reklama

Wysłany: Sob Lut 28, 2009 22:10    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum zeus joteste pierwszymilion Strona Główna -> Pytania, aktualności itd Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 174, 175, 176  Następny
Strona 1 z 176
Skocz do: