| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
JoTGie Gość
|
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 00:07 Temat postu: |
|
|
| Kuurde Zeus wpadaj do Jeleniej Góry na koncert... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 00:07 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
wozniowald
|
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 10:14 Temat postu: |
|
|
w Grudziądzu albo okolicach mógłby też być koncert .. _________________ "Powinniśmy się złożyć na pomnik dla muzyki , która daje nam tyle szczęścia" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
leszczu
|
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 19:19 Temat postu: |
|
|
a mi się wydaje że każdy by chciał żeby w jego mieście coś się działo i żeby był koncert no ale niestety mało gdzie je organizują  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bombel
|
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 21:40 Temat postu: |
|
|
Siemasz Zeus. Powiedz mi jak mozesz kiedy zamierzasz grac w Pabianicach? slyszalem ze 27. Marca wpadasz do Pabianic do SinCity, ale znowu na ticketpro jest wiadomosc ze masz (nie wiem czy to prawda) grac 30 Kwietnia z Ostrym w Amnesi (tu link http://www.ticketpro.pl/jnp/wszystko/116741-o-s-t-r-zeus.html). Jak mozesz to napisz czy cos Ci o tym wiadomo Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
administrator
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 13:00 Temat postu: |
|
|
| bombel napisał: | Siemasz Zeus. Powiedz mi jak mozesz kiedy zamierzasz grac w Pabianicach? slyszalem ze 27. Marca wpadasz do Pabianic do SinCity, ale znowu na ticketpro jest wiadomosc ze masz (nie wiem czy to prawda) grac 30 Kwietnia z Ostrym w Amnesi (tu link http://www.ticketpro.pl/jnp/wszystko/116741-o-s-t-r-zeus.html). Jak mozesz to napisz czy cos Ci o tym wiadomo Pozdrawiam |
Witam, sytuacja wygląda następująco:
27 marca organizujemy mój koncert promocyjny w SinCity. Usłyszycie wszystkie kawałki z płyty, wiele z mixtape'ów, materiał Joteste itp. Poza tym zagrają nasi znajomi których cenimy, i z którymi współpracujemy, czyli: Hary, Pesante, Uśpione Miasto i Zorak.
30 kwietnia również zagramy w Pabianicach w klubie Amnesia ale będzie to wyłącznie support przed koncertem Adama. Występ będzie o wiele krótszy.
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
radeon
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 22:56 Temat postu: |
|
|
| administrator napisał: |
30 kwietnia również zagramy w Pabianicach w klubie Amnesia ale będzie to wyłącznie support przed koncertem Adama. Występ będzie o wiele krótszy.
Pozdrawiam.
Zeus. |
To Ostry ma 30 kwietnia koncert w Pabianicach?? Bo na live.asfalt.pl nic nie pisze a chętnie bym pojechał!! Szczególnie, że oprócz niego będziesz również ty  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pawel Gość
|
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 21:29 Temat postu: |
|
|
| Zeus powinienes zagoscic (w Elblągu albo okolicach) w Edenie pozdroo ;] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
administrator
|
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 08:25 Temat postu: |
|
|
| radeon napisał: | | administrator napisał: |
Pozdrawiam.
Zeus. |
To Ostry ma 30 kwietnia koncert w Pabianicach?? Bo na live.asfalt.pl nic nie pisze a chętnie bym pojechał!! Szczególnie, że oprócz niego będziesz również ty  |
Skoro to nie jest potwierdzone to juz nie wiem. Napewno będziemy w Pabianicach 27 Marca z Joteste, Cubem, Harym, Pesante, Uśpionym miastem i Zorakiem.
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Denior
|
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 14:29 Temat postu: |
|
|
| administrator napisał: |
Skoro to nie jest potwierdzone to juz nie wiem. . |
Tytus na forum pisal ze owszem jest taki termin za bookowany ale jeszcze nie podpisali umowy wiec nie pojawil sie do tej pory na live.asfalt.pl _________________ "Przybywamy, by ukraść hiphop, cede, tasmy, dividi, wosk i wszystko, kazdy nośnki spakuje do torby, koleś wszystko zapierdole na pólki sobie"
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
administrator
|
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 15:04 Temat postu: |
|
|
| Denior napisał: | | administrator napisał: |
Skoro to nie jest potwierdzone to juz nie wiem. . |
Tytus na forum pisal ze owszem jest taki termin za bookowany ale jeszcze nie podpisali umowy wiec nie pojawil sie do tej pory na live.asfalt.pl |
No widzisz. Ja się tym nie zajmuję więc nie znam szczegółów Najwyraźniej sytuacja się jeszcze nie wyklarowała.
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gość Gość
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 21:54 Temat postu: |
|
|
Witam!
Zeus planujesz jakiś koncert w Poznaniu ? WaWa,Toruń to czemu nie Poznań? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
co tu się wpisuje? Gość
|
Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 14:50 Temat postu: bez tematu |
|
|
Może jakiś koncert we wschodniej stronie Polski? Serdecznie zapraszam do Zamościa, do klubu Stara Elektrownia. Dobry klub, chociażby 1 maja gra tam Adaś Ostrowski. Widzimy się na jakimś koncercie!
Pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
artoor Gość
|
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 21:47 Temat postu: |
|
|
dobre info dla poznaniaków - 19 czerwca koncert - Zeus, Raca / Stona, WENA. dokładne info może administrator ?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
micekGNZ
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 20:05 Temat postu: |
|
|
ZEUS jeszcze raz w TORUNIU !  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Konrad
|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 12:05 Temat postu: |
|
|
Może Nowy Sącz, ewentualnie Kraków:> jest jakaś możliwość?
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 12:05 Temat postu: |
|
|
|
|