Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
administrator
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 22:11 Temat postu: |
|
|
Iwo napisał: | Zeus czy bierzesz pod uwagę nagranie kiedyś tam w przyszłości płyty producenckiej? mam namyśli oczywiście taką płytę jakie robił chociażby DJ 600 Volt, anie, że produkujesz komuś płytę |
Nie. Nie mam takiej zajawki to po pierwsze. Po drugie nie chce mi się latać za ludźmi i przypominać że maja nagrać. Znam to od strony nagrywającego na takie projekty rapera i wiem, że mnie się tego nie chce robić. Wolę spożytkować czas inaczej.
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 22:11 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 22:13 Temat postu: |
|
|
niejestemczłowiekiem napisał: | Mam takie pytanie
Gdybyś dostał zaproszenie do programu kuby wojewódzkiego czy byś je przyjął? Jaki jest Twój stosunek do tego programu i ogólnie telewizji? |
spoko, do Kuby Wojewódzkiego nic nie mam. Ten program to chyba jednak nie mój level. Nie zależy mi na takiej popularności. Z tą, z jaką spotykam się bardzo sporadycznie, już czasem się dziwnie czuję Co myślę o telewizji? A co Ty myślisz o muzyce? Może być i fajna i chłamowata
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 22:14 Temat postu: |
|
|
chaya napisał: | zeusie, jako, ze zakochany jestes w jill scott to czy masz instrumental do kawalka "golden"?
szukam i szukam i znalezc nie moge? |
Nie mam ale numer wymiata. Klip zresztą również.
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 22:15 Temat postu: |
|
|
sie7em napisał: | Oczywiscie mam nadzieje ze w listopadzie 2010 mozna liczyc na nastepna plyte? Puki co jaram sie "Albumem Zeusa" i CNMSR. Gdzies w wywiadzie czytalem ze masz pomysl juz na 3 i 4 plyte o ile sie nie myle? Staraj sie podtrzymywac tradycje jak ostry i uderzaja z nowa plyta co roku w listopadzie? |
Usunąłem Twój poprzedni post bo napisałeś dwa razy to samo Mam mnóstwo planów ale to się okaże, jak będzie z tym wydawaniem płyt. Życie lubi zaskakiwać. Ja robię dużo muzyki i raczej nie przestanę.
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
Wojtaas
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 22:24 Temat postu: |
|
|
Witam to mój pierwszy post na forum ;]
Zeus czy w najblizszej przyszlosci planujesz zagrac koncercik w KATO??
bo niestety mieszkam w mniejszym miescie i do kato jest mi najblizej, jesli chodzi o te wieksze miasta.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
Wiksa11
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 22:41 Temat postu: |
|
|
tak wszyscy pytają o te koncerty- może powiesz ogólnie: jakie macie wymagania jeśli chodzi o granie koncertów? _________________ I promise you'll learn the tears till the life still cry... |
|
Powrót do góry |
|
|
withooper
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 22:50 Temat postu: |
|
|
administrator napisał: |
To, co miałem w tej kwestii do powiedzenia, powiedziałem. Dało mi to tyle, że pisząc odpowiedź (której i tak nie opublikowałem bo chciałem zakończyć sprawę), "wyszła ze mnie energia" z jaką rapuję teraz. Tak mi się wydaje. Pierwszy raz zacząłem rapować agresywniej.
Pozdrawiam.
Zeus. |
Głośniej na bank ale czy agresywniej moim zdaniem juz wcześniej miałeś agresywne pojazd np twoja zwrotka z Cichego sztormu ale to jest tylko moje skromne zdanie
Ad2.
Wiesz może czy cień planuje wydać coś bo szczerze powiedziawszy od czasu jego solo które było dosyć skromne jak pamiętam to 6 tracków i Mekki nie słyszałem nic ze strony Łajdaka
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
Caniball
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 23:23 Temat postu: |
|
|
"Którego to bitu nie było nigdzie we wkładce?.."
Wiem wiem było wyjaśniane, ale ciężko znaleźć w 90 stronach
Sory za moje lenistwo , dziekówa za wyrozumiałość
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
Burdi
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 23:36 Temat postu: |
|
|
Caniball napisał: | "Którego to bitu nie było nigdzie we wkładce?.."
Wiem wiem było wyjaśniane, ale ciężko znaleźć w 90 stronach
Sory za moje lenistwo , dziekówa za wyrozumiałość
Pozdrawiam |
"wiecej decybeli by zagluszyc" ostrego, z 7 |
|
Powrót do góry |
|
|
florek
|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 09:53 Temat postu: |
|
|
Siema drogi Zeusie mam takie pytanko: Czy jest szansa że nowa płyta wyjdzie też na winylu ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
Iwo
|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 16:17 Temat postu: |
|
|
florek napisał: | Siema drogi Zeusie mam takie pytanko: Czy jest szansa że nowa płyta wyjdzie też na winylu ?? |
5 stron temu
administrator napisał: | Iwo napisał: | jest szansa, że Album Zeusa wyjdzie na winylu? |
Witam,
bardzo w to wątpię aczkolwiek tego nie wykluczam bo... kto wie?? Czas pokaże
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
|
Powrót do góry |
|
|
beleggor
|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 16:40 Temat postu: |
|
|
Na h-h.pl opublikowano zdjęcia z planu teledysku Familii HP z gościnnym udziałem Twoim, O.S.T.R.-ego i Afrontów i na żadnym zdjęciu nie widziałem Ciebie razem z Adamem - To jest czysty przypadek, ma się rozumieć, czy też wasze relacje są na tyle chłodne, aczkolwiek poprawne, że nie chcieliście się spotkać na planie klipu (w co nie chce mi się wierzyć)? |
|
Powrót do góry |
|
|
Caniball
|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 17:56 Temat postu: |
|
|
Można prosić o sample (nazwa, tytuł) do pierwszego i ostatniego numeru na Twojej nowej płycie? btw. więcej takich kawałków dają energię na cały dzień. |
|
Powrót do góry |
|
|
sie7em
|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 18:32 Temat postu: |
|
|
Na teledysku Famili HP Obiecana ziemia jestes w jakims ujecia cala paczka? bo na fotorelacji na hh.pl jak jest ostry to ciebie nie ma a jak ty jestes to go nie ma? Jak to bylo? A tak w ogole kiedy ten teledysk zostanie opublikowany? _________________ "...Jestem tu..." |
|
Powrót do góry |
|
|
corrado
|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 20:01 Temat postu: |
|
|
tyle razy było pisane i wałkowane że Zeus nie podaje źródeł sampli! |
|
Powrót do góry |