|
zeus joteste pierwszymilion forum o Zeusie, Joteste i Pierwszym Milionie
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
administrator
|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 09:18 Temat postu: |
|
|
| Wojtaas napisał: | a ja mam pytanko odnosnie rozmiarow koszulek "zeus" i "jestem tu"
beda te koszulki dostepne w rozmiarze "S"?? |
Na razie, z tego, co wiem, nie przewidziano takiego rozmiaru. I tak ludzie mówią (po zobaczeniu rozmiarówki) że koszulki są w zbyt małych rozmiarach
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 09:18 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lipa33
|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 09:20 Temat postu: |
|
|
| administrator napisał: | | Woju8 napisał: | Czy są jakieś ograniczenia wiekowe co do koncertu? Slyszałem, że w Inferno wpuszczają od 21 lat, niestety nie mam tyle jeszcze, ale jak to jest z koncertem? Pozdrawiam  |
Nie wydaje mi się, żeby nie wpuszczali od około 16-stu lat ale spytam się i zedetuję posta, jak będę miał info.
Pozdrawiam.
Zeus. |
Przepraszam czy są już jakieś info. Wiem, że maiła być edycja postu, ale tak na wszelki wypadek przypominam o pytaniu, bo koncert się zbliża, a ja nadal nie wiem czy kupować bilecik . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
administrator
|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 14:23 Temat postu: |
|
|
| lipa33 napisał: | | administrator napisał: | | Woju8 napisał: | Czy są jakieś ograniczenia wiekowe co do koncertu? Slyszałem, że w Inferno wpuszczają od 21 lat, niestety nie mam tyle jeszcze, ale jak to jest z koncertem? Pozdrawiam  |
Nie wydaje mi się, żeby nie wpuszczali od około 16-stu lat ale spytam się i zedetuję posta, jak będę miał info.
Pozdrawiam.
Zeus. |
Przepraszam czy są już jakieś info. Wiem, że maiła być edycja postu, ale tak na wszelki wypadek przypominam o pytaniu, bo koncert się zbliża, a ja nadal nie wiem czy kupować bilecik . |
Witam, już wszystko wiem. Wstęp ma być od 16-stu lat
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kazet
|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 15:08 Temat postu: |
|
|
| administrator napisał: | | kolek92 napisał: | | Kazet napisał: | | kolek92 napisał: | Może zadam głupie pytanie, ale nigdzie nie mogłem znaleźć odpowiedzi.
Co to jest ten "jamnik"?
Pozdrawiam! |
Mikrofon taki jak masz np. przy słuchawkach do Skype'a. Długie, cienkie 'coś' :] |
Dzięki! |
Nie pomyślałbym, że ktoś może nie wiedzieć, co to "jamnik"... Jestem starym dziadem...
Pozdrawiam.
Zeus. |
'Przy dźwiękach z jamnika' haha, zabłysnąłem Musiałem wyłączyć chwilowo opcję myślenia.
Ale swoją drogą, to co opisałem też ma taką 'ksywkę' w dzisiejszych czasach  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wojtaas
|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 15:26 Temat postu: |
|
|
| administrator napisał: | | Wojtaas napisał: | a ja mam pytanko odnosnie rozmiarow koszulek "zeus" i "jestem tu"
beda te koszulki dostepne w rozmiarze "S"?? |
Na razie, z tego, co wiem, nie przewidziano takiego rozmiaru. I tak ludzie mówią (po zobaczeniu rozmiarówki) że koszulki są w zbyt małych rozmiarach
Pozdrawiam.
Zeus. |
Dzieki! w takim razie koszulke zamawiam ;] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sie7em
|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 18:26 Temat postu: |
|
|
| administrator napisał: | | sie7em napisał: | 2 pytania do Zeusa:
1.Nie samplujesz polskich wykonawcow? bo jakos chyba nie slyszalem. Bardzo chcialbym twoja plyte zrobiona wiekszosci na polskich samplach.
2.Kiedy mozemy sie mniejwiecej spodziewac nowego teledysku promujacego twoja plyte? |
1. Nie sampluję polskich wykonawców. Czemu miałbym robić taki album? Czemu takie sample miały by być lepsze od tych, których używam? Pytam poważnie, nie sarkastycznie
2. W przyszłości
Pozdrawiam.
Zeus. |
W zadnym wypadku nie chodzi mi o to ze te sample sa gorsze wrecz przeciwnie bardzo dobre jaram sie na maksa ale chcialbym uslyszec wiecej polskich sampli bo nie slyszalem chyba jeszcze w twoim wykonaniu _________________ "...Jestem tu..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lipa33
|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 20:53 Temat postu: |
|
|
| administrator napisał: | | lipa33 napisał: | | administrator napisał: | | Woju8 napisał: | Czy są jakieś ograniczenia wiekowe co do koncertu? Slyszałem, że w Inferno wpuszczają od 21 lat, niestety nie mam tyle jeszcze, ale jak to jest z koncertem? Pozdrawiam  |
Pozdrawiam.
Zeus. |
Pozdrawiam.
Zeus. |
Serdecznie dziękuję za odpowiedź . Mam nadzieję, że uda mi się wpaść. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Woju8
|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 23:33 Temat postu: |
|
|
| administrator napisał: | | lipa33 napisał: | | administrator napisał: | | Woju8 napisał: | Czy są jakieś ograniczenia wiekowe co do koncertu? Slyszałem, że w Inferno wpuszczają od 21 lat, niestety nie mam tyle jeszcze, ale jak to jest z koncertem? Pozdrawiam  |
Pozdrawiam.
Zeus. |
Pozdrawiam.
Zeus. |
również dziękuję, jeśli tylko uda dostać mi się bilet ( a wierzę, że sie uda, mimo tego, że wydaje mi się, że zainteresowanie jest naprawdę duże) to widzimy się na koncercie Pozdrawiam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Caniball
|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 16:52 Temat postu: |
|
|
Witam
Mam pytanie co do kolejnego teledysku z nowej płyty?
Jeżeli już padło to pytanie to przepraszam wszystkich, proszę o zacytowanie odpowiedzi.
Pozdro |
|
| Powrót do góry |
|
 |
leszczu
|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 17:05 Temat postu: |
|
|
Witam
Zeus wiedzieliście że tego samego dnia jest inny koncert w Ł D Z ?
tzn. fokusa ?
kurde on nie za prędko wystąpi znowu w łodzi wy pewnie jeszcze będziecie tym razem muszę zrezygnować 
Ostatnio zmieniony przez leszczu dnia Wto Gru 08, 2009 22:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kazet
|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 17:42 Temat postu: |
|
|
Pytanie o klip już było.
2.Kiedy mozemy sie mniejwiecej spodziewac nowego teledysku promujacego twoja plyte? |
2. W przyszłości
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Caniball
|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 18:17 Temat postu: |
|
|
| Kazet napisał: | Pytanie o klip już było.
2. W przyszłości
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Nie kiedy a który utwór  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Woju8
|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 18:39 Temat postu: |
|
|
| Caniball napisał: | | Kazet napisał: | Pytanie o klip już było.
2. W przyszłości
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Sądze, że sie nie dowiemy jeszcze, pewnie dopiero w dniu jego wypuszczenia, albo tuż przed Gdyby Zeus chciał, to zapewne już by wyjawił jaki teledysk będzie następny Nie mylę się? A tak mamy tą niepewność i niespodziankę Chociaż ja po Poranku z Zeusem nr 11 mam swojego faworyta Czy się sprawdzi, czy jednak najpierw ukaże się inny teledysk? Zobaczymy  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kazet
|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 18:42 Temat postu: |
|
|
| Caniball napisał: | | Kazet napisał: | Pytanie o klip już było.
2. W przyszłości
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Zobacz jak skonstruowałeś pytanie, ciężko się skapnąć, że chodziło Ci o to, który utwór :p |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Caniball
|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 19:31 Temat postu: |
|
|
| Woju8 napisał: | | Caniball napisał: | | Kazet napisał: | Pytanie o klip już było.
2. W przyszłości
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Sądze, że sie nie dowiemy jeszcze, pewnie dopiero w dniu jego wypuszczenia, albo tuż przed Gdyby Zeus chciał, to zapewne już by wyjawił jaki teledysk będzie następny Nie mylę się? A tak mamy tą niepewność i niespodziankę Chociaż ja po Poranku z Zeusem nr 11 mam swojego faworyta Czy się sprawdzi, czy jednak najpierw ukaże się inny teledysk? Zobaczymy  |
Może poda kilka typów albo zrobi sondę ala hh.pl <joke> |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 19:31 Temat postu: |
|
|
|
|