Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
DeusZGR
|
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 18:06 Temat postu: Gdzie i kiedy ..? |
|
|
Zeus gdzie myslisz grac? napisz czy planujesz wyruszyc w jakis tour po kraju w tym roku. Gdzie sam bys chcial zagrac i z jakiego powpdu..
pozdro _________________ Ludzie popierajcie i szanujcie wszyscy te HipHop kulture !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 18:06 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
DeusZGR
|
Wysłany: Wto Sty 20, 2009 16:47 Temat postu: |
|
|
te admin moze bys odpisal _________________ Ludzie popierajcie i szanujcie wszyscy te HipHop kulture !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Wto Sty 20, 2009 19:00 Temat postu: |
|
|
Te, moze cierpliwosci troche?
Odpowiadam: Uwielbiam grac koncerty wiec chciałbym zagrac wszędzie, gdzie organizator moze nam zapewnic sensowne warunki.
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
mad_alex
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 22:01 Temat postu: kiedy poznan |
|
|
Zeus, człowieku kiedy bedziesz w Poznaniu ? Wiem, że miałeś zaplanowany koncert w jednym z klubów ale nie wypaliło Proponuje wybrać jakiś sprawdzony klub, może ESCULAP ? Pozdrawiam, ALBUM ZEUSA konkret 100% powodzenia !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
falco
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 22:20 Temat postu: |
|
|
Witam, mam nadzieje ,że weźmiesz pod uwagę Bydgoszcz przy wybieraniu miejsc do koncertu, tym bardziej, że czekamy na Ciebie od pierwszego albumu . polecam klub Estrada, właśnie tam niezmienne gra Ostry.
Pozdrawiam, Falco. |
|
Powrót do góry |
|
|
an3L
|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 18:03 Temat postu: |
|
|
jakie warunki musi speLnic organizator abys zagral w jego miejscowce ? Chodzi mi rowniez o kwestie finansowa .. ?
pozdrawiam
an3L Obrot Slonca ! |
|
Powrót do góry |
|
|
cinek_nr1
|
Wysłany: Czw Gru 24, 2009 14:26 Temat postu: |
|
|
ZEUSIE KIEDY ZAWITASZ DO WARSZAWY ?? MASZ JAKIKOLWIEK KONTAKT Z RAPERAMI Z WARSZAWY (PYTAM BO TYLKO Z TYMI Z KTÓRYMI SIE TRZYMASZ NAGRYWASZ)
NO I ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Pią Gru 25, 2009 15:24 Temat postu: |
|
|
an3L napisał: | jakie warunki musi speLnic organizator abys zagral w jego miejscowce ? Chodzi mi rowniez o kwestie finansowa .. ?
pozdrawiam
an3L Obrot Slonca ! |
pierwszymilion@gmail.com. To kontakt dla organizatorow w tej sprawie
Pozdrawiam.
Zeus.
Ostatnio zmieniony przez administrator dnia Pią Gru 25, 2009 15:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Pią Gru 25, 2009 15:25 Temat postu: |
|
|
cinek_nr1 napisał: | ZEUSIE KIEDY ZAWITASZ DO WARSZAWY ?? MASZ JAKIKOLWIEK KONTAKT Z RAPERAMI Z WARSZAWY (PYTAM BO TYLKO Z TYMI Z KTÓRYMI SIE TRZYMASZ NAGRYWASZ)
NO I ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT |
Z Warszawy znam chyba tylko Flinta. Chyba, ze akurat mam zacme i nie pamietam. Poznalem jeszcze kiedys Peteero, ktory teraz gra z Fiszem a ja pamietam jego nagrania z czasow Supalativa.
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
cinek_nr1
|
Wysłany: Nie Gru 27, 2009 03:40 Temat postu: |
|
|
MASZ PLANY CO DO KONCERTOWANIA W WARSZAWIE ?? I JESZCZE CZY W OGÓLE FREESTYLE'UJESZ ?? MOŻE ZEUS NA WBW ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Nie Gru 27, 2009 22:07 Temat postu: |
|
|
cinek_nr1 napisał: | MASZ PLANY CO DO KONCERTOWANIA W WARSZAWIE ?? I JESZCZE CZY W OGÓLE FREESTYLE'UJESZ ?? MOŻE ZEUS NA WBW ?? |
Nie mamy żadnego potwierdzonego terminu z Warszawy. Freestyluję, jak zapomnę tekstu. W rzeczach typu bitwy freestylowe, jako uczestnik na pewno nie wezmę udziału.
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
Przemo
|
|
Powrót do góry |
|
|
Rob in Hood
|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 13:10 Temat postu: |
|
|
No Kamil właśnie zakupiłem z kumplem bilety na Twój koncert w Czytelnii:) w pierwszym mijescu już wyprzedane, ale udało sie w drugim skejtshopie kupić także do zobaczenia na koncercie!!!
pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 13:56 Temat postu: |
|
|
Rob in Hood napisał: | No Kamil właśnie zakupiłem z kumplem bilety na Twój koncert w Czytelnii:) w pierwszym mijescu już wyprzedane, ale udało sie w drugim skejtshopie kupić także do zobaczenia na koncercie!!!
pozdrawiam! |
Cieszę się, do zobaczenia
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
mad_alex
|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 18:48 Temat postu: koncert w czytelni |
|
|
Witam !!! Dowiedzialem sie, ze grasz koncert w Czytelni 22 stycznia, bilety bede mial jutro(mam nadzieje). Powyżej widać, ze cieżko o bilety :/ mam nadzieje, ze jednak jakos je zdobede i bede pod scena 22stycznia. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 18:48 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |