|
zeus joteste pierwszymilion forum o Zeusie, Joteste i Pierwszym Milionie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
administrator
|
Wysłany: Sob Sty 23, 2010 18:09 Temat postu: |
|
|
Mam i jedne i drugie. Moim zdaniem te z 2009 czyli http://a.swistak.pl/004/997/4997241_1024.jpg są lepsze Wydaje mi się że są sztywniejsze i bardziej mi pasuje zestawienie czerni z bielą niż z żółcią
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Sty 23, 2010 18:09 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Sob Sty 23, 2010 18:10 Temat postu: |
|
|
Truskul napisał: | Wybaczcie, że nie na temat ale szczerze rozpierdala mnie ta nowa moda na mówienie o raperach po imieniu. Wojtek, Adam, Kamil, Leszek... kurwa litosci, znacie ich osobiscie? A w szczegolności w kregach gimnazjalnych i pseudo studenckich modne jest mowienie Adam to Adam tamto. Żenująca opcja, tyle. |
Faktycznie taka opcja się pojawia ale ja nie mam nic przeciwko, może dlatego że niezbyt lubię swoja ksywę
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
sie7em
|
Wysłany: Sob Sty 23, 2010 18:27 Temat postu: |
|
|
administrator napisał: |
Mam i jedne i drugie. Moim zdaniem te z 2009 czyli http://a.swistak.pl/004/997/4997241_1024.jpg są lepsze Wydaje mi się że są sztywniejsze i bardziej mi pasuje zestawienie czerni z bielą niż z żółcią
Pozdrawiam.
Zeus. |
Ja dzisiaj kupilem takie tylko ze granatowe bo czarnych juz nie bylo ale bardzo fajne. _________________ "...Jestem tu..." |
|
Powrót do góry |
|
|
mlodyns
|
Wysłany: Sob Sty 23, 2010 18:42 Temat postu: |
|
|
administrator napisał: | mlodyns napisał: | sprawdź myspace jego.
edyta: Zeus, orientowałeś sie coś w sprawie koncertu w Nowym Sączu czy nie bardzo ? |
Wysyłaliśmy już oferty ale nie do Nowego Sącza. Do klubu z Nowego Sącza, na nowej (chyba) stronie nie mogłem znaleźć maila kontaktowego. Masz taki mail? Dawaj ,od razu wyślę ofertę.
Pozdrawiam.
Zeus. |
Proszę:
klubvelvet@gmail.com
nr. telefonu do gościa od ew. rezerwacji: 0 513-253-221 |
|
Powrót do góry |
|
|
Rob in Hood
|
Wysłany: Sob Sty 23, 2010 19:14 Temat postu: |
|
|
Zeus , dzięki za świetny koncert w poznańskiej Czytelni! Było naprawdę kozacko, czego dowodem jest moje zdarte gardło i obolałe ramiona od bujania rękami;p od drugiej części koncertu udało się wylądować w pierwszym rzędzie iw tedy to już w ogóle było znakomicie:)
Tak jak mówiłeś faktycznie wkładki z płyty, które przyniosłem się trochę pogniotły ale przynajmniej są podpisane;p wyprasuje je i będą jak nowe. a tobie jak sie podobała nasza wielkopolska widownia??
pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Sob Sty 23, 2010 20:37 Temat postu: |
|
|
mlodyns napisał: | administrator napisał: | mlodyns napisał: | sprawdź myspace jego.
edyta: Zeus, orientowałeś sie coś w sprawie koncertu w Nowym Sączu czy nie bardzo ? |
Wysyłaliśmy już oferty ale nie do Nowego Sącza. Do klubu z Nowego Sącza, na nowej (chyba) stronie nie mogłem znaleźć maila kontaktowego. Masz taki mail? Dawaj ,od razu wyślę ofertę.
Pozdrawiam.
Zeus. |
Proszę:
klubvelvet@gmail.com
Dzięki. Oferta już wysłana, zobaczymy jaki będzie odzew. Jeżeli żaden, w tygodniu jeszcze zaatakuję telefonicznie.
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Sob Sty 23, 2010 20:38 Temat postu: |
|
|
Rob in Hood napisał: | Zeus , dzięki za świetny koncert w poznańskiej Czytelni! Było naprawdę kozacko, czego dowodem jest moje zdarte gardło i obolałe ramiona od bujania rękami;p od drugiej części koncertu udało się wylądować w pierwszym rzędzie iw tedy to już w ogóle było znakomicie:)
Tak jak mówiłeś faktycznie wkładki z płyty, które przyniosłem się trochę pogniotły ale przynajmniej są podpisane;p wyprasuje je i będą jak nowe. a tobie jak sie podobała nasza wielkopolska widownia??
pozdrawiam! |
Bardzo się cieszę, że takie masz wrażenia z koncertu. Nam również strasznie się podobało u Was. Naprawdę, jeden z lepszych koncertów, niesamowita publika! Wielkie dzięki za takie przyjęcie!!
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
mlodyns
|
Wysłany: Sob Sty 23, 2010 22:44 Temat postu: |
|
|
administrator napisał: | mlodyns napisał: | administrator napisał: | mlodyns napisał: | sprawdź myspace jego.
Pozdrawiam.
Zeus. |
Proszę:
klubvelvet@gmail.com
Dzięki. Oferta już wysłana, zobaczymy jaki będzie odzew. Jeżeli żaden, w tygodniu jeszcze zaatakuję telefonicznie.
Pozdrawiam.
Zeus. |
Luz. Mam nadzieję, że sie odezwą, daj znać. |
|
Powrót do góry |
|
|
Dyh
|
Wysłany: Nie Sty 24, 2010 00:51 Temat postu: |
|
|
Zeus mam pytanie, bez kitu da rade wyhaczyć "bilet za złotówke"? Masakra |
|
Powrót do góry |
|
|
zawi
|
Wysłany: Nie Sty 24, 2010 15:02 Temat postu: |
|
|
Zeus w wywiadzie dla cgm Red mówił coś o teledysku czy będzie to teledysk do kawałka z Tobą? |
|
Powrót do góry |
|
|
mlodyns
|
Wysłany: Nie Sty 24, 2010 17:49 Temat postu: |
|
|
Zeus, własnie przeczytałem wywiad z Tobą na soulbowl. Fajne poruszone tematy, generalnie ciekawa rozmowa. Nie wiedziałem, że nie śledzisz polskiego rapu.
Zaintrygowała mnie jedna Twoja wypowiedź:
Cytat: | Tupac na przykład wydał więcej albumów pośmiertnych niż za życia. Nie pamiętam jak się nazywała ta jedna płyta, ale to była jakaś trzecia z kolei pośmiertna.. To był dwupłytowy album na którym w jednym z utworów leciała trzy razy ta sama zwrotka. Nie było nawet refrenu! Był zapętlony bit i trzy razy ta sama zwrotka!! Jeśli on nagrał przed śmiercią jedną zwrotkę to mogli ją tak zostawić, a nie w ten sposób to prezentować. To już jest chała na maxa. |
Trochę nie fair moim zdaniem odniosłeś się akurat do tej sytuacji z 2pac'kiem. Może źle sformułowałeś to co chciałes powiedzeć, a może ja Cie źle zrozumiałem, ale: Nie sprawiedliwe jest powiedzenie, że "Tupac wydał po śmierci więcej albumów niż za życia" i do tego ta 'wpadka' o której piszesz. Jak dla mnie, to 2pac nie ma tutaj 'nic do gadania' bo skoro nie żyje (mówię to wbrew teorii spiskowej ) , to absolutnie nie jest jego winą to co teraz wychodzi pod jego banderą. Owszem powiedziałeś coś z czym się w 100% zgadzam: "Jeśli on nagrał przed śmiercią jedną zwrotkę to mogli ją tak zostawić, a nie w ten sposób to prezentować", a zarazem trochę sprzeczna jest wypowiedź, że to 2pac wydał takie płyty. Za taki chłam są odpowiedzialne pazery z jego otoczenia chcące wydoić jak najwięcej hajsu na jego śmierci, a nie sam 2pac.
Ale generalnie to świetny wywiad, zasmuciło mnie trochę, ze nie planujesz zapraszać żadnych gości na swoje płyty
pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Nie Sty 24, 2010 18:32 Temat postu: |
|
|
Dyh napisał: | Zeus mam pytanie, bez kitu da rade wyhaczyć "bilet za złotówke"? Masakra |
To "bilet za złotówkę". W cudzysłowiu Ale pamiętam że kiedyś były w Łodzi takie billboardy reklamujące wyloty do Irlandii i tam chyba było coś w tych okolicach cenowych (pewnie bez wliczonych opłat lotniskowych ).
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Nie Sty 24, 2010 18:34 Temat postu: |
|
|
mlodyns napisał: | administrator napisał: | mlodyns napisał: | administrator napisał: | mlodyns napisał: | sprawdź myspace jego.
Pozdrawiam.
Zeus. |
Proszę:
klubvelvet@gmail.com
Pozdrawiam.
Zeus. |
Luz. Mam nadzieję, że sie odezwą, daj znać. |
Dostaliśmy odpowiedź. Byłaby możliwość zorganizowania tam koncertu. To jednak duży klub a bardzo wątpię żeby przyszło na nas tam 1000 osób Nie oszukujmy się. Tak czy inaczej opcja zawsze jest, może masz namiar na coś mniejszego?
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Nie Sty 24, 2010 18:34 Temat postu: |
|
|
zawi napisał: | Zeus w wywiadzie dla cgm Red mówił coś o teledysku czy będzie to teledysk do kawałka z Tobą? |
Nie mam pojęcia co planuje Red Ja o niczym takim nie słyszałem.
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
Misiekkk
|
Wysłany: Nie Sty 24, 2010 18:40 Temat postu: |
|
|
Kamilu, a do Opola byś nie wpadł ? |