|
zeus joteste pierwszymilion forum o Zeusie, Joteste i Pierwszym Milionie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
rapboy
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 19:49 Temat postu: |
|
|
kubas napisał: | rapboy napisał: | Witam, mam info / uwagę dla Zeusa, świetna opcja z wkładką z tekstami, zdjęciami, ale wkładka jest bardzo gruba i ciężko się ją wkłada z powrotem, gniotą się rogi. Pozdrawiam |
Uważasz że jest gruba? to zobacz wkładkę do płyty Fenomen-Outsider. Tam to dopiero jest hardkor żeby ją włożyć z powrotem |
Mam płytkę Fenomena, jakoś udało mi się schować, ale chłopakom z Fenomenu nie dam rady powiedzieć, a jak Zeusowi mogę, to może na przyszłość coś poprawi... Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 19:49 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Truskul
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 20:14 Temat postu: |
|
|
takie przypierdalanie się o pierdoły. Chyba im większa zawartość opakowania tym lepiej, prawda? Grubsza wkładka/książeczka > jedno stronicowy cover. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 21:08 Temat postu: |
|
|
Maro16_91 napisał: | Witam:) Pytanie skierowane głównie do Zeusa. Czy w najbliższym czasie zamierzasz odwiedzić Rzeszów?? A jak tak to kiedy?? jeśli miałbyś taka ochotę to co można w tym kierunku zrobić by Ci to ułatwić?? pzdr.
Ps. Pisze już drugi raz..także..nie wiem czy to specjalne przeoczenie... |
Nie, nie jest to celowe pominięcie. Na moim MySpace zawsze są daty najbliższych koncertów. Nie mamy nic zabookowanego w Rzeszowie. Ani w najbliższym ani dalszym czasie. Oczywiście że miałbym ochotę zagrać Wysyłamy wciąż różne oferty i część z nich owocuje koncertami. Co trzeba zrobić? Po to założyliśmy temat:
http://zeuspierwszymilion.phorum.pl/viewtopic.php?t=84&postdays=0&postorder=asc&start=0
Tam jest wszelkie info o tym, jak możesz nam w tym pomóc
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
piotr07069
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 21:19 Temat postu: |
|
|
Witam Zeus, czy można się będzie spodziewać jakiegoś koncertu w Gdańsku,albo gdzieś na pomorzu ? |
|
Powrót do góry |
|
|
Gibon
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 22:18 Temat postu: |
|
|
Siemanko ;p po przesłuchaniu twoich dwóch solówek muszę przyznać że pierwsza trafiła do mnie (możę dlatego że jest taka jakby yyy ;p młodzieżowa? w sensie że odnalazlem w niej kilka wątków z mojego życia które przeżyłem będą nastolatkiem np. "gracze" kozak! w 100% to ja jestem w tym kawałku ;] ,i żywa(czuć w niej niesamowitą energię hehehe ( jest tam kilka mocnych numerów) ) .Niestety przy drugiej zawiodłem się pod względem lirycznym i brakowało mi tej energi z poprzedniej płyty. I tu rodzi się
moje pytanie czy następną płyte planujesz bardziej ostrzejszą i energiczną jak w przypadku pierwszej czy bardziej lajtową jak w przypadku drugiej ??? |
|
Powrót do góry |
|
|
Kazet
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 00:34 Temat postu: |
|
|
Gibon napisał: | Siemanko ;p po przesłuchaniu twoich dwóch solówek muszę przyznać że pierwsza trafiła do mnie (możę dlatego że jest taka jakby yyy ;p młodzieżowa? w sensie że odnalazlem w niej kilka wątków z mojego życia które przeżyłem będą nastolatkiem np. "gracze" kozak! w 100% to ja jestem w tym kawałku ;] ,i żywa(czuć w niej niesamowitą energię hehehe ( jest tam kilka mocnych numerów) ) .Niestety przy drugiej zawiodłem się pod względem lirycznym i brakowało mi tej energi z poprzedniej płyty. I tu rodzi się
moje pytanie czy następną płyte planujesz bardziej ostrzejszą i energiczną jak w przypadku pierwszej czy bardziej lajtową jak w przypadku drugiej ??? |
Hym, hym... Wydaje mi się, że na to pytanie nawet ja mogę Ci odpowiedzieć - sam dowiesz się w odpowiednim czasie |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 07:11 Temat postu: |
|
|
piotr07069 napisał: | Witam Zeus, czy można się będzie spodziewać jakiegoś koncertu w Gdańsku,albo gdzieś na pomorzu ? |
Wszelkie info o nadchodzących koncertach jest zawsze na moim MySpace.
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 07:15 Temat postu: |
|
|
Gibon napisał: | Siemanko ;p po przesłuchaniu twoich dwóch solówek muszę przyznać że pierwsza trafiła do mnie (możę dlatego że jest taka jakby yyy ;p młodzieżowa? w sensie że odnalazlem w niej kilka wątków z mojego życia które przeżyłem będą nastolatkiem np. "gracze" kozak! w 100% to ja jestem w tym kawałku ;] ,i żywa(czuć w niej niesamowitą energię hehehe ( jest tam kilka mocnych numerów) ) .Niestety przy drugiej zawiodłem się pod względem lirycznym i brakowało mi tej energi z poprzedniej płyty. I tu rodzi się
Nie zgadzam się z Twoją opinią. Moim zdaniem i muzycznie i tekstowo "Album Zeusa" przebija "CNMSR". Na pierwszym albumie pewne kwestie opisane są na tle smutniejszych bitów i bardziej dosłownie ale więcej poważnych spostrzeżeń i refleksji jest na drugiej płycie. Tak myślę ja.
Jaka będzie następna płyta? Dowiesz się po premierze.
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
rapboy
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 21:47 Temat postu: |
|
|
"98 to był dobry rok
Zwłaszcza w polskim hip-hopie, liczyło się to
Jaki jesteś, co myślisz, liczyła się prawda
Nawet, jak wywoływała skandal"
to nawiązanie do Molesty "Skandal"? |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 21:54 Temat postu: |
|
|
rapboy napisał: | "98 to był dobry rok
Zwłaszcza w polskim hip-hopie, liczyło się to
Jaki jesteś, co myślisz, liczyła się prawda
Nawet, jak wywoływała skandal"
to nawiązanie do Molesty "Skandal"? |
No jasne To rok wydania "Skandalu".
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
Zus
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 10:08 Temat postu: |
|
|
Siemanko.
Pytanie do Zeusa.
Czy występujesz na jakiś pobocznych projektach ? Jeżeli tak to na jakich ? |
|
Powrót do góry |
|
|
Dyh
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 21:39 Temat postu: |
|
|
Cytat: | To celowy zabieg. Jak wiecie, rap w dużej mierze łączy się z ulicą, z ryzykiem i życiem na bakier z prawem, życiem na krawędzi. Chcieliśmy więc abyście odczuli w pewnym stopniu ten stres i hardcore nie mogąc włożyć okładki do pudełka bez naruszenia jej. Chcieliśmy abyście przez moment pożyli na krawędzi niepewni tego co nadejdzie: czy okładka włoży się bez zagięcia rogów, czy też nie. Bardzo nam też zależało na tym, aby tworzywo z którego zbudowane jest pudełko sprawiało wrażenie łamliwego np. żeby wyłamywały się czasem ząbki trzymające płytę. To sprawia, że nie czujecie się do końca bezpieczni, wiecie, że pudełko za moment może wyglądać zupełnie inaczej, że coś mu grozi... Ostatnim elementem była okładka. Miejscami jest ciemna ponieważ... rap, ulica i ciemne interesy nie raz szły w parze. Tak. Właśnie dlatego. Chcieliśmy Wam oddać ten klimat. Klimat tajemniczego, mistycznego życia na bakier z prawem. Tak. Jestem bardzo zadowolony z tego, że nasz pomysł został dostrzeżony. Postaramy się w przyszłości o więcej takich zabiegów Smile |
ahahahah rozpierdol !
Mam pytanko. Ostatnio byla taka akcja, ze wychodzila plytka 4psolo - zly dobry chlopak i kazdy mogl na maila wyslac swoj adres domowy i wtedy oni wysylali wlepki. Uznalem ze nic nie szkodzi i podalem im adres. Po okolo 3 tygodniach przyszlo kolo 100 wlepek. Szok. Co o tym sadzisz? Nie chcialbys takiej akcji zrobic z okazji np. kolejnej plyty? Mysle ze to dobra zajawka, dobra promocja a no i jeszcze niejeden by sie zajaral wlepkami Zeusa :p pozdro |
|
Powrót do góry |
|
|
Kazet
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 21:55 Temat postu: |
|
|
Dyh napisał: | Cytat: | To celowy zabieg. Jak wiecie, rap w dużej mierze łączy się z ulicą, z ryzykiem i życiem na bakier z prawem, życiem na krawędzi. Chcieliśmy więc abyście odczuli w pewnym stopniu ten stres i hardcore nie mogąc włożyć okładki do pudełka bez naruszenia jej. Chcieliśmy abyście przez moment pożyli na krawędzi niepewni tego co nadejdzie: czy okładka włoży się bez zagięcia rogów, czy też nie. Bardzo nam też zależało na tym, aby tworzywo z którego zbudowane jest pudełko sprawiało wrażenie łamliwego np. żeby wyłamywały się czasem ząbki trzymające płytę. To sprawia, że nie czujecie się do końca bezpieczni, wiecie, że pudełko za moment może wyglądać zupełnie inaczej, że coś mu grozi... Ostatnim elementem była okładka. Miejscami jest ciemna ponieważ... rap, ulica i ciemne interesy nie raz szły w parze. Tak. Właśnie dlatego. Chcieliśmy Wam oddać ten klimat. Klimat tajemniczego, mistycznego życia na bakier z prawem. Tak. Jestem bardzo zadowolony z tego, że nasz pomysł został dostrzeżony. Postaramy się w przyszłości o więcej takich zabiegów Smile |
ahahahah rozpierdol !
Mam pytanko. Ostatnio byla taka akcja, ze wychodzila plytka 4psolo - zly dobry chlopak i kazdy mogl na maila wyslac swoj adres domowy i wtedy oni wysylali wlepki. Uznalem ze nic nie szkodzi i podalem im adres. Po okolo 3 tygodniach przyszlo kolo 100 wlepek. Szok. Co o tym sadzisz? Nie chcialbys takiej akcji zrobic z okazji np. kolejnej plyty? Mysle ze to dobra zajawka, dobra promocja a no i jeszcze niejeden by sie zajaral wlepkami Zeusa :p pozdro |
Swoją drogą, ciekawe jakie są koszta takiej zabawy. |
|
Powrót do góry |
|
|
puckowsky
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 22:45 Temat postu: |
|
|
Naklejki dobra opcja, ale myślę że 4P się przeliczyło na tej akcji. Większość typów którym pewnie naklejki przyszły zachowują je dla siebie "na póżniej" albo obkleją meble w domu, albo coś w tym stylu. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Sob Lut 20, 2010 10:15 Temat postu: |
|
|
Zus napisał: | Siemanko.
Pytanie do Zeusa.
Czy występujesz na jakiś pobocznych projektach ? Jeżeli tak to na jakich ? |