Forum zeus joteste pierwszymilion Strona Główna zeus joteste pierwszymilion
forum o Zeusie, Joteste i Pierwszym Milionie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pytania do Zeusa
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 126, 127, 128 ... 174, 175, 176  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum zeus joteste pierwszymilion Strona Główna -> Pytania, aktualności itd
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Wiksa11

PostWysłany: Pon Mar 01, 2010 09:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jestem w szoku...
właśnie obejrzałem filmik http://www.youtube.com/watch?v=ehE1XKyfRI4
na którym widać Ostrego zachowującego się niegodnie na koncercie. Czym to można tłumaczyć? Czy Ty też Zeus masz takie "obniżki formy"?
Reklama

Wysłany: Pon Mar 01, 2010 09:33    Temat postu:

Powrót do góry
bhm

PostWysłany: Pon Mar 01, 2010 10:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiksa11 napisał:
jestem w szoku...
na którym widać Ostrego zachowującego się niegodnie na koncercie. Czym to można tłumaczyć? Czy Ty też Zeus masz takie "obniżki formy"?

Jeśli to dowcip, to kiepski. Ciężko to traktować serio.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
administrator

PostWysłany: Pon Mar 01, 2010 10:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bhm napisał:

Pytanie być musi, więc:
* Propsy za debiutancką WYP3. Który kawałek był/jest Twoim ulubiony?
* Tak wiem, że "nie wszystkie wymieniłeś", ale 'Precedens' chłopaków nie wpadł Ci w ucho?
* I mała prośba. Podjedź do okna. Otwórz. Krzyknij "Zimo wypierdalaj". Pobiegałbym, a nadal nie ma jak. Wszystkim życzliwym i asfaltowi dziękuję.
Rolling Eyes

1. Do wszystkich trzech pierwszych płyt WYP-3 mam wielki sentyment i ciężko wybrać najlepszy numer. Smile Klasyczne cytaty do dziś są u nas w obiegu.

2. "Precedens" faktycznie niezbyt mi przypadł do gustu, współpraca z VOLTem mocno zmieniła to charakterystyczne kieleckie brzmienie. Czegoś innego chyba oczekiwałem ale WYP-3 to WYP-3 Smile.

3. Z tym oknem to jeszcze przemyślę Smile

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
administrator

PostWysłany: Pon Mar 01, 2010 10:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiksa11 napisał:
jestem w szoku...

Ja wiem, czy to obniżka formy?? Adam chyba po prostu jest wyluzowany i bawi się na koncercie. Nie wszystkie dowcipy muszą się wszystkim wydać śmieszne Smile Sam znam to z doświadczenia Smile Nie wczuwał bym się w to zbytnio i nie widzę w tym "kompromitacji", bo tak to chyba zatytułowano, prawda? Ludzie w tym filmiku (gdzieś zza filara, z tłumu) krzyczą do niego "wypierdalaj". To jest słabe. Nie zachowanie Adama. Tak myślę.

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
administrator

PostWysłany: Pon Mar 01, 2010 11:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Colet napisał:
Kamilu! Wiemy,że masz sentyment do Bałut, a ja chciałbym znać inne miejsca magiczne dla Ciebie w ŁDZ? Masz taki obiekt, zabytek, miejsce, które szczególnie lubisz??

Nie nazwałbym Bałut "magicznym miejscem" Smile Co w Łodzi lubię? Rynek w Manufakturze, okolice "Radiostacji" i parku Baden-powella, stoki, piotrkowską ZA Piłsudskiego, ZOO ( Smile ), Park Poniatowskiego, Park Hellenów itd itp Na pewno miejsc które lubię jest całe mnóstwo.

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
Kazet

PostWysłany: Pon Mar 01, 2010 13:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

administrator napisał:
Colet napisał:
Kamilu! Wiemy,że masz sentyment do Bałut, a ja chciałbym znać inne miejsca magiczne dla Ciebie w ŁDZ? Masz taki obiekt, zabytek, miejsce, które szczególnie lubisz??

Nie nazwałbym Bałut "magicznym miejscem" Smile Co w Łodzi lubię? Rynek w Manufakturze, okolice "Radiostacji" i parku Baden-powella, stoki, piotrkowską ZA Piłsudskiego, ZOO ( Smile ), Park Poniatowskiego, Park Hellenów itd itp Na pewno miejsc które lubię jest całe mnóstwo.

Pozdrawiam.
Zeus.

Widzę, że lubimy podobne miejsca Smile

A ja mam takie pytanko - kojarzysz Emraza? Wiem, że mieszkacie obok siebie, może kiedyś jakiś spontaniczny wspólny track? Very Happy
Powrót do góry
administrator

PostWysłany: Pon Mar 01, 2010 14:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kazet napisał:
administrator napisał:
Colet napisał:

Pozdrawiam.
Zeus.

A ja mam takie pytanko - kojarzysz Emraza? Wiem, że mieszkacie obok siebie, może kiedyś jakiś spontaniczny wspólny track? Very Happy

Nie, nie kojarzę chyba. A może po prostu nie znam ksywy kogoś, kogo znam Smile

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
Hartzesh

PostWysłany: Pon Mar 01, 2010 19:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak jest z utworami na koncertach? Grasz tylko ostatnią płytę? Niedługo grasz w Ostrowie i mam zamiar wpaść. Chcę się przygotować, żeby nie było obcego mi tekstu. A po koncertach prujesz od razu do domu, czy można "podejsć i zapytać jak leci"?

No i mam nadzieję, że wszyscy trzymamy kciuki za Guru.http://www.youtube.com/watch?v=U76Nde6rMTw&feature=player_embedded
Powrót do góry
administrator

PostWysłany: Pon Mar 01, 2010 19:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hartzesh napisał:
Jak jest z utworami na koncertach? Grasz tylko ostatnią płytę? Niedługo grasz w Ostrowie i mam zamiar wpaść. Chcę się przygotować, żeby nie było obcego mi tekstu. A po koncertach prujesz od razu do domu, czy można "podejsć i zapytać jak leci"?

No i mam nadzieję, że wszyscy trzymamy kciuki za Guru.http://www.youtube.com/watch?v=U76Nde6rMTw&feature=player_embedded

Gramy bardzo długie koncerty. Najczęściej przekraczające 1,5 godziny. W wyjątkowych przypadkach (np. gdy grają jeszcze po nas inni wykonawcy) okrajamy repertuar bo zazwyczaj gramy wszystkie numery z obydwu płyt i kilka bonusów Smile

Po koncertach trochę zostaję w klubie ale nie imprezuję Smile Zawsze można podejść, jak się mnie złapie Smile

Fakt, z Guru kiepska opcja.

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
florek

PostWysłany: Pon Mar 01, 2010 20:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jest jakaś szansa na zakup T-Shirtów Zeusa ?
Powrót do góry
Dyh

PostWysłany: Pon Mar 01, 2010 21:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiksa11 napisał:
jestem w szoku...

nie umiecie sie bawic, zwyczajne z was dresy, ktorzy krytykuja ze ostry panuje na scenie , bawi sie, tanczy i ma luz czym wedlug was zachowuje sie jak dziecko a sami popieracie zachowanie pejki al'a "tak koncza frajerzy" ktore bylo "bardzo dojrzale" jedyny plus z waszego pobytu na koncercie byl taki ze kupiliscie bilet i troche sianka wpadlo. idzcie sobie na kalwi i remi a Hip-Hop zostawcie tym, ktorzy na prawde kochaja ta kulture. Tacy jak wy pisza na murach "JP". ssijcie

dozobaczenia 28 marca w Parlamencie na koncercie OSTREGO.
ps. Zeusie Gdansk czeka na twoj koncert.
pozdro
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Kazet

PostWysłany: Pon Mar 01, 2010 22:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

administrator napisał:
Kazet napisał:
administrator napisał:
Colet napisał:

Pozdrawiam.
Zeus.

Nie, nie kojarzę chyba. A może po prostu nie znam ksywy kogoś, kogo znam Smile

Pozdrawiam.
Zeus.

Z tego co wiem, mieszkacie w jednym bloku, no ale mniejsza z tym Smile
Powrót do góry
Pietrzyk

PostWysłany: Pon Mar 01, 2010 23:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiksa11 napisał:
jestem w szoku...

Nie ma jak promować własne filmiki. Czemu to ma służyć? Wywołać fale dissów skierowanych w waszą stronę?
Powrót do góry
Wiksa11

PostWysłany: Wto Mar 02, 2010 01:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

administrator napisał:

Ja wiem, czy to obniżka formy?? Adam chyba po prostu jest wyluzowany i bawi się na koncercie. Nie wszystkie dowcipy muszą się wszystkim wydać śmieszne Smile Sam znam to z doświadczenia Smile Nie wczuwał bym się w to zbytnio i nie widzę w tym "kompromitacji", bo tak to chyba zatytułowano, prawda? Ludzie w tym filmiku (gdzieś zza filara, z tłumu) krzyczą do niego "wypierdalaj". To jest słabe. Nie zachowanie Adama. Tak myślę.

Pozdrawiam.
Zeus.

Zgadzam się z Tobą, tym że ten film jest również dowcipem i nie należy traktować go poważnie. A takie "zachowania" zabawnie urozmaicają koncert. Pozdrawiam, do zobaczenia na koncercie ;p (czekam w WLKP)
Iwo

PostWysłany: Wto Mar 02, 2010 07:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak wygląda bit, który zabierasz do studia? jest on zaaranżowany pod konkretny tekst? czy może jest tylko krótka pętla? może jeszcze jakoś inaczej? jak?
POZDRO
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Wto Mar 02, 2010 07:37    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum zeus joteste pierwszymilion Strona Główna -> Pytania, aktualności itd Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 126, 127, 128 ... 174, 175, 176  Następny
Strona 127 z 176
Skocz do: