|
zeus joteste pierwszymilion forum o Zeusie, Joteste i Pierwszym Milionie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wiksa11
|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 09:33 Temat postu: |
|
|
jestem w szoku...
właśnie obejrzałem filmik http://www.youtube.com/watch?v=ehE1XKyfRI4
na którym widać Ostrego zachowującego się niegodnie na koncercie. Czym to można tłumaczyć? Czy Ty też Zeus masz takie "obniżki formy"? _________________ I promise you'll learn the tears till the life still cry... |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 09:33 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
bhm
|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 10:38 Temat postu: |
|
|
Wiksa11 napisał: | jestem w szoku...
na którym widać Ostrego zachowującego się niegodnie na koncercie. Czym to można tłumaczyć? Czy Ty też Zeus masz takie "obniżki formy"? |
Jeśli to dowcip, to kiepski. Ciężko to traktować serio. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 10:43 Temat postu: |
|
|
bhm napisał: |
Pytanie być musi, więc:
* Propsy za debiutancką WYP3. Który kawałek był/jest Twoim ulubiony?
* Tak wiem, że "nie wszystkie wymieniłeś", ale 'Precedens' chłopaków nie wpadł Ci w ucho?
* I mała prośba. Podjedź do okna. Otwórz. Krzyknij "Zimo wypierdalaj". Pobiegałbym, a nadal nie ma jak. Wszystkim życzliwym i asfaltowi dziękuję.
|
1. Do wszystkich trzech pierwszych płyt WYP-3 mam wielki sentyment i ciężko wybrać najlepszy numer. Klasyczne cytaty do dziś są u nas w obiegu.
2. "Precedens" faktycznie niezbyt mi przypadł do gustu, współpraca z VOLTem mocno zmieniła to charakterystyczne kieleckie brzmienie. Czegoś innego chyba oczekiwałem ale WYP-3 to WYP-3 .
3. Z tym oknem to jeszcze przemyślę
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 10:46 Temat postu: |
|
|
na którym widać Ostrego zachowującego się niegodnie na koncercie. Czym to można tłumaczyć? Czy Ty też Zeus masz takie "obniżki formy"? |
Ja wiem, czy to obniżka formy?? Adam chyba po prostu jest wyluzowany i bawi się na koncercie. Nie wszystkie dowcipy muszą się wszystkim wydać śmieszne Sam znam to z doświadczenia Nie wczuwał bym się w to zbytnio i nie widzę w tym "kompromitacji", bo tak to chyba zatytułowano, prawda? Ludzie w tym filmiku (gdzieś zza filara, z tłumu) krzyczą do niego "wypierdalaj". To jest słabe. Nie zachowanie Adama. Tak myślę.
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 11:06 Temat postu: |
|
|
Colet napisał: | Kamilu! Wiemy,że masz sentyment do Bałut, a ja chciałbym znać inne miejsca magiczne dla Ciebie w ŁDZ? Masz taki obiekt, zabytek, miejsce, które szczególnie lubisz?? |
Nie nazwałbym Bałut "magicznym miejscem" Co w Łodzi lubię? Rynek w Manufakturze, okolice "Radiostacji" i parku Baden-powella, stoki, piotrkowską ZA Piłsudskiego, ZOO ( ), Park Poniatowskiego, Park Hellenów itd itp Na pewno miejsc które lubię jest całe mnóstwo.
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kazet
|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 13:33 Temat postu: |
|
|
administrator napisał: | Colet napisał: | Kamilu! Wiemy,że masz sentyment do Bałut, a ja chciałbym znać inne miejsca magiczne dla Ciebie w ŁDZ? Masz taki obiekt, zabytek, miejsce, które szczególnie lubisz?? |
Nie nazwałbym Bałut "magicznym miejscem" Co w Łodzi lubię? Rynek w Manufakturze, okolice "Radiostacji" i parku Baden-powella, stoki, piotrkowską ZA Piłsudskiego, ZOO ( ), Park Poniatowskiego, Park Hellenów itd itp Na pewno miejsc które lubię jest całe mnóstwo.
Pozdrawiam.
Zeus. |
Widzę, że lubimy podobne miejsca
A ja mam takie pytanko - kojarzysz Emraza? Wiem, że mieszkacie obok siebie, może kiedyś jakiś spontaniczny wspólny track? |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 14:20 Temat postu: |
|
|
Kazet napisał: | administrator napisał: | Colet napisał: | Kamilu! Wiemy,że masz sentyment do Bałut, a ja chciałbym znać inne miejsca magiczne dla Ciebie w ŁDZ? Masz taki obiekt, zabytek, miejsce, które szczególnie lubisz?? |
Pozdrawiam.
Zeus. |
A ja mam takie pytanko - kojarzysz Emraza? Wiem, że mieszkacie obok siebie, może kiedyś jakiś spontaniczny wspólny track? |
Nie, nie kojarzę chyba. A może po prostu nie znam ksywy kogoś, kogo znam
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
Hartzesh
|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 19:31 Temat postu: |
|
|
Jak jest z utworami na koncertach? Grasz tylko ostatnią płytę? Niedługo grasz w Ostrowie i mam zamiar wpaść. Chcę się przygotować, żeby nie było obcego mi tekstu. A po koncertach prujesz od razu do domu, czy można "podejsć i zapytać jak leci"?
No i mam nadzieję, że wszyscy trzymamy kciuki za Guru.http://www.youtube.com/watch?v=U76Nde6rMTw&feature=player_embedded |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 19:43 Temat postu: |
|
|
Hartzesh napisał: | Jak jest z utworami na koncertach? Grasz tylko ostatnią płytę? Niedługo grasz w Ostrowie i mam zamiar wpaść. Chcę się przygotować, żeby nie było obcego mi tekstu. A po koncertach prujesz od razu do domu, czy można "podejsć i zapytać jak leci"?
No i mam nadzieję, że wszyscy trzymamy kciuki za Guru.http://www.youtube.com/watch?v=U76Nde6rMTw&feature=player_embedded |
Gramy bardzo długie koncerty. Najczęściej przekraczające 1,5 godziny. W wyjątkowych przypadkach (np. gdy grają jeszcze po nas inni wykonawcy) okrajamy repertuar bo zazwyczaj gramy wszystkie numery z obydwu płyt i kilka bonusów
Po koncertach trochę zostaję w klubie ale nie imprezuję Zawsze można podejść, jak się mnie złapie
Fakt, z Guru kiepska opcja.
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
florek
|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 20:15 Temat postu: |
|
|
jest jakaś szansa na zakup T-Shirtów Zeusa ? |
|
Powrót do góry |
|
|
Dyh
|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 21:26 Temat postu: |
|
|
nie umiecie sie bawic, zwyczajne z was dresy, ktorzy krytykuja ze ostry panuje na scenie , bawi sie, tanczy i ma luz czym wedlug was zachowuje sie jak dziecko a sami popieracie zachowanie pejki al'a "tak koncza frajerzy" ktore bylo "bardzo dojrzale" jedyny plus z waszego pobytu na koncercie byl taki ze kupiliscie bilet i troche sianka wpadlo. idzcie sobie na kalwi i remi a Hip-Hop zostawcie tym, ktorzy na prawde kochaja ta kulture. Tacy jak wy pisza na murach "JP". ssijcie
dozobaczenia 28 marca w Parlamencie na koncercie OSTREGO.
ps. Zeusie Gdansk czeka na twoj koncert.
pozdro |
|
Powrót do góry |
|
|
Kazet
|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 22:55 Temat postu: |
|
|
administrator napisał: | Kazet napisał: | administrator napisał: | Colet napisał: | Kamilu! Wiemy,że masz sentyment do Bałut, a ja chciałbym znać inne miejsca magiczne dla Ciebie w ŁDZ? Masz taki obiekt, zabytek, miejsce, które szczególnie lubisz?? |
Pozdrawiam.
Zeus. |
Nie, nie kojarzę chyba. A może po prostu nie znam ksywy kogoś, kogo znam
Pozdrawiam.
Zeus. |
Z tego co wiem, mieszkacie w jednym bloku, no ale mniejsza z tym |
|
Powrót do góry |
|
|
Pietrzyk
|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 23:13 Temat postu: |
|
|
Nie ma jak promować własne filmiki. Czemu to ma służyć? Wywołać fale dissów skierowanych w waszą stronę? |
|
Powrót do góry |
|
|
Wiksa11
|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 01:09 Temat postu: |
|
|
administrator napisał: |
Ja wiem, czy to obniżka formy?? Adam chyba po prostu jest wyluzowany i bawi się na koncercie. Nie wszystkie dowcipy muszą się wszystkim wydać śmieszne Sam znam to z doświadczenia Nie wczuwał bym się w to zbytnio i nie widzę w tym "kompromitacji", bo tak to chyba zatytułowano, prawda? Ludzie w tym filmiku (gdzieś zza filara, z tłumu) krzyczą do niego "wypierdalaj". To jest słabe. Nie zachowanie Adama. Tak myślę.
Pozdrawiam.
Zeus. |
Zgadzam się z Tobą, tym że ten film jest również dowcipem i nie należy traktować go poważnie. A takie "zachowania" zabawnie urozmaicają koncert. Pozdrawiam, do zobaczenia na koncercie ;p (czekam w WLKP) _________________ I promise you'll learn the tears till the life still cry... |
|
Powrót do góry |
|
|
Iwo
|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 07:37 Temat postu: |
|
|
jak wygląda bit, który zabierasz do studia? jest on zaaranżowany pod konkretny tekst? czy może jest tylko krótka pętla? może jeszcze jakoś inaczej? jak?
POZDRO |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 07:37 Temat postu: |
|
|
|
|