Forum zeus joteste pierwszymilion Strona Główna zeus joteste pierwszymilion
forum o Zeusie, Joteste i Pierwszym Milionie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pytania do Zeusa
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 127, 128, 129 ... 174, 175, 176  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum zeus joteste pierwszymilion Strona Główna -> Pytania, aktualności itd
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ryan

PostWysłany: Wto Mar 02, 2010 16:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wiksa11 to typowy internetowy napinacz. masz naprawdę smutne życie skoro się zajmujesz czymś takim. on ten zrobił filmik, po czym pisze na forum, że właśnie go zobaczył i jest zaszokowany. teraz chodzi po wszystkich forach hh i wkleja link do filmiku. proponuje bana dla tego kolesia. administracja forum asfaltu już to zrobiła.

pozdrawiam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Mar 02, 2010 16:34    Temat postu:

Powrót do góry
Turismo

PostWysłany: Wto Mar 02, 2010 16:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiksa11 napisał:
jestem w szoku...
właśnie obejrzałem filmik http://www.youtube.com/watch?v=ehE1XKyfRI4
na którym widać Ostrego zachowującego się niegodnie na koncercie. Czym to można tłumaczyć? Czy Ty też Zeus masz takie "obniżki formy"?

Napisz wyraźnie, że sam go dodałeś, bo wygląda jakbyś się bał przyznać.
Niegodne ? A co tam niegodnego ? To, że wyciąłeś kawałki koncertu, które jeżeli ktoś nie bywa na koncertach Ostrego może odczytać dwuznacznie, co jest delikatnie mówiąc żałosnym zagraniem z twojej strony ! Co więcej jak dla mnie to niegodne jest twoje zachowanie na tym koncercie [żeby nie napisać infantylne i żałosne]. Naprawdę jesteś kozak
administrator napisał:
Ludzie w tym filmiku (gdzieś zza filara, z tłumu) krzyczą do niego "wypierdalaj
. Wg. ciebie to jest odpowiednie zachowanie ? ! Smutne, że tacy ludzie [jak ty] chodzą na koncerty ! Karykatura freestyle'u Ostrego nie wymaga chyba komentarza.

A najbardziej podoba mi się twoja zmiana zdania po wypowiedzi Zeusa !
W filmiku zawarte są teksy typu: 'marny śpiewak', 'tandetny tancerz', 'znaną zagrywką tego marnego piosenkarza jest dobra mina do złej gry', i ostatni tekst 'jeśli kogoś obraciliśmy... to się cieszymy, taki był nasz cel działania'
Za to twoja odpowiedź na słowa Zeusa:
Wiksa11 napisał:
Zgadzam się z Tobą, tym że ten film jest również dowcipem i nie należy traktować go poważnie. A takie "zachowania" zabawnie urozmaicają koncert. Pozdrawiam, do zobaczenia na koncercie ;p (czekam w WLKP)

Dowcipem ? !!!! Nazywanie kogoś 'marnym śpiewakiem' i krzyczenie 'wypierdalaj' nazywasz DOWCIPEM ? Masz wyborne poczucie humoru !
Nie należy traktować poważnie ? Jak bym cię nazwał 'tandetnym tancerzem' i krzyczał do ciebie 'wypierdalaj' [oczywiście nie prosto w twarz, bo na to cię nie stać. Potrafisz się chować i krzyczeć do kamery po pijaku, bo na konstruktywną krytykę cię nie stać] uznałbyś to jako dowcip ? Bez komentarza .
Takie zachowania ZABAWNIE UROZMAICAJĄ KONCERT ? krzyczenie 'wypierdalaj' po pijaku urozmaica koncert ? Nie mam słów, żeby to skomentować.
Powrót do góry
kubas

PostWysłany: Wto Mar 02, 2010 22:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam. Ostatnio słuchałem płyty Slaughterhouse i w niektórych kawałkach wyczułem równie zajebistą energię jaką można dostrzec w twoich kawałkach. W "Cut you loose" użyli nawet tego sampla co ty w "Gracze". Jak zapatrujesz się na ich twórczość? Jara cię rap tego typu? Smile
Powrót do góry
administrator

PostWysłany: Sro Mar 03, 2010 07:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Iwo napisał:
jak wygląda bit, który zabierasz do studia? jest on zaaranżowany pod konkretny tekst? czy może jest tylko krótka pętla? może jeszcze jakoś inaczej? jak?
POZDRO

Do studia zabieram najczęściej zaaranżowany podkład rozbity na ścieżki.

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
administrator

PostWysłany: Sro Mar 03, 2010 07:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kubas napisał:
Witam. Ostatnio słuchałem płyty Slaughterhouse i w niektórych kawałkach wyczułem równie zajebistą energię jaką można dostrzec w twoich kawałkach. W "Cut you loose" użyli nawet tego sampla co ty w "Gracze". Jak zapatrujesz się na ich twórczość? Jara cię rap tego typu? Smile

Temat już był. Nie, nie jaram się Slaughterhouse.

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
administrator

PostWysłany: Sro Mar 03, 2010 07:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

florek napisał:
jest jakaś szansa na zakup T-Shirtów Zeusa ?

Jasne, tu masz zdjęcia koszulek i rozmiarówkę:

http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewPicture&friendID=100602008&albumId=2836140

Jeżeli byłbyś zainteresowany, pisz na

pierwszymilion@gmail.com

Zobaczymy co możemy dla Ciebie zrobić Smile

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
pe_84

PostWysłany: Czw Mar 04, 2010 16:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Heh, widzę że rzeczywiście zaczynasz dzień od sprawdzenia wiadomości na forum Smile Duży szacunek za taki kontakt z fanami...bo chyba można tym słowem można nazwać ludzi słuchających Twoją muzykę? Prawdę powiedziawszy usłyszałem o Tobie po tym, gdy dowiedziałem się, że mój znajomy z bloku w rodzinnym mieście, nagrał ze znajomym płytkę, na której jest kawałek z Twoim gościnnym występem. W związku z tym mam pytanie, czy planujesz nagranie jakiegoś kawałka z PMM (bo to o nich mowa)? Z tych samych miejsc wymiatało!
Pozdrawiam
Powrót do góry
puckowsky

PostWysłany: Czw Mar 04, 2010 19:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"pe 84" to jesteś sąsiadem węża czy głowy?Very Happy
Powrót do góry
pe_84

PostWysłany: Pią Mar 05, 2010 06:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

puckowsky napisał:
"pe 84" to jesteś sąsiadem węża czy głowy?Very Happy

Węża, a właściwie to Ladzisza, bo pod tą ksywką go pamiętam..jeszcze jak nagrywał z chłopakami z CZK.., Heh, stare dzieje. Teraz już obaj tam nie mieszkamy.
Powrót do góry
puckowsky

PostWysłany: Pią Mar 05, 2010 14:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z tego co pamiętam to Ladzisz to brat Węża i tylko na featach jest na nowym PMM.
Powrót do góry
pe_84

PostWysłany: Pią Mar 05, 2010 15:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

puckowsky napisał:
Z tego co pamiętam to Ladzisz to brat Węża i tylko na featach jest na nowym PMM.

Cóż, tak to jest, gdy ksywka pochodzi od nazwiska: Wężu kiedyś był "Ladziszem", a jego brat...hmm.."młodszym Ladziszem". Odkąd Wężu jest Wężem, "Młodszy Ladzisz" jest "Ladziszem".
Powrót do góry
Dyh

PostWysłany: Sob Mar 06, 2010 10:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kurde z checia bym kupil koszulke, ale jak one sa wykonane? Czy jakosciowo mozna je porownac do koszulek np. Prosto? bo ogolnie jaram sie grubymi koszulkami, bo lubie czuc ze mam cos na sobie, hmm musialbym dotknac haha
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
4ndr3

PostWysłany: Sob Mar 06, 2010 14:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dyh napisał:
Kurde z checia bym kupil koszulke, ale jak one sa wykonane? Czy jakosciowo mozna je porownac do koszulek np. Prosto? bo ogolnie jaram sie grubymi koszulkami, bo lubie czuc ze mam cos na sobie, hmm musialbym dotknac haha

Ja mam "Jestem Tu" i nie narzekam. Miałem porównanie do quiksilvera i PLNY i to mniej więcej ta sama klasa. No i nadruk się nie spiera a koszulka nie kurczy. No i fajnie wygląda...
Powrót do góry
administrator

PostWysłany: Sob Mar 06, 2010 21:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pe_84 napisał:
Heh, widzę że rzeczywiście zaczynasz dzień od sprawdzenia wiadomości na forum Smile Duży szacunek za taki kontakt z fanami...bo chyba można tym słowem można nazwać ludzi słuchających Twoją muzykę? Prawdę powiedziawszy usłyszałem o Tobie po tym, gdy dowiedziałem się, że mój znajomy z bloku w rodzinnym mieście, nagrał ze znajomym płytkę, na której jest kawałek z Twoim gościnnym występem. W związku z tym mam pytanie, czy planujesz nagranie jakiegoś kawałka z PMM (bo to o nich mowa)? Z tych samych miejsc wymiatało!
Pozdrawiam

Ostatnio będąc w Szczecinie rozmawiałem z Głową więc relacje mamy chyba ok ale planów kolejnych wspólnych nagrań póki co nie ma.

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
kubaosw

PostWysłany: Czw Mar 11, 2010 18:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zeus, jesteś już zdrowy? :> mam nadzieję, że nie zawiedziesz w sobotę Smile jest jakaś opcja na otagowanie płyt? fajnie byłoby zdobyć autograf cenionego artysty Smile
Reklama

Wysłany: Czw Mar 11, 2010 18:17    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum zeus joteste pierwszymilion Strona Główna -> Pytania, aktualności itd Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 127, 128, 129 ... 174, 175, 176  Następny
Strona 128 z 176
Skocz do: