Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kolek92
|
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 15:32 Temat postu: |
|
|
kondziow napisał: | Cos mam szczescie ostatnio do tych sampli Kamila, teraz odkrylem ten najcenniejszy - uzyty w "Zakochalem sie w Jill Scot"
Ale mysle, ze nie bede psul zabawy reszcie i go nie ujawnie, powiem tylko ze swietnie pociety sampel, kawal dobrej roboty Zeus! |
Jak nie chcesz ujawnić to podaj jakąś podpowiedź chociaż |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 15:32 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
florek
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 08:15 Temat postu: |
|
|
Drogi Zeusie czy mógłbyś się ustosunkować do informacji z twojego MySpace o koncercie w Krakowie ? |
|
Powrót do góry |
|
|
leszczu
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 09:59 Temat postu: |
|
|
dlaczego nie wpadłeś na koncert ? |
|
Powrót do góry |
|
|
fragles007
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 10:28 Temat postu: |
|
|
Jak wrażenia po koncercie w Toruniu?
Będzie videorelacja?
Co myślisz o klubach podobnych do NRD? Chodzi mi o taki klimat jaki tam jest _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Burdi
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 12:12 Temat postu: |
|
|
kondziow napisał: | Cos mam szczescie ostatnio do tych sampli Kamila, teraz odkrylem ten najcenniejszy - uzyty w "Zakochalem sie w Jill Scot"
Ale mysle, ze nie bede psul zabawy reszcie i go nie ujawnie, powiem tylko ze swietnie pociety sampel, kawal dobrej roboty Zeus! |
Nie popsujesz mi zabawy, bo nie szukałem, aczkolwiek chętnie kawałek sprawdzę, więc jakbyś był tak dobry i sypnął mi tytułem na PW, byłbym zobowiązany . Pozdro |
|
Powrót do góry |
|
|
micekGNZ
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 16:14 Temat postu: |
|
|
Zeus zajebisty koncert w Toruniu , obyś częściej u nas gościł .
aiiight . ! |
|
Powrót do góry |
|
|
mietek_8
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 16:34 Temat postu: |
|
|
Zeus, koncert w Toruniu rozwalił mnie na łopatki. Był po prostu mega! Ogromna klasa! Oczywiście ponownie zapraszam do Bydgoszczy Aaa i dzięki za zdjęcie z 10cio osobową ekipą |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 21:46 Temat postu: |
|
|
Chris napisał: | Zeusie, co z koncertem w Olsztynie? (; Dostałeś namiary itd., jakoś działasz w tej sprawie?
PS. Wielkie dzięki za tą listę, zaczynam pomału obczajać. To, co ty odwalasz na tym forum to powinien być wzór zachowania każdego wykonawcy wobec fana! |
Oferty wysyłamy cały czas i działamy w sprawie koncertów. Powolutku cos się zaczyna ruszać. Póki co nie mamy zabookowanego Olsztyna ale zobaczymy co czas pokaże
Co do listy, to pomyślałem, że to lepsze źródło niż jakiś mój spis, zwłaszcza, że masz tam biografie, spis nagrań itd. Świetna strona.
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 21:47 Temat postu: |
|
|
Nie powiedziałbym żebym wykonał tam szczególnie wielką pracę producencką Sampel niesamowicie brzmiał w oryginale i nie chciałem tego zbytnio spieprzyć
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 21:49 Temat postu: |
|
|
florek napisał: | Drogi Zeusie czy mógłbyś się ustosunkować do informacji z twojego MySpace o koncercie w Krakowie ? |
Tak, koncert będzie Mam nadzieję Plakaty i pełniejsze info odnośnie najbliższych koncertów jest zawsze na blogu.
Krakowski klub to chyba Materia. Więcej info wrzucę przed koncertem.
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 21:51 Temat postu: |
|
|
leszczu napisał: | dlaczego nie wpadłeś na koncert ? |
Masz na myśli W2B? Nie mogłem niestety ;( Mam nadzieję, że impreza się udała i że jeszcze nie raz będę miał okazję zagrać z Zorakiem i Turim. Wtedy dołożę wszelkich starań żeby się tam znaleźć
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 21:58 Temat postu: |
|
|
fragles007 napisał: | Jak wrażenia po koncercie w Toruniu?
Będzie videorelacja?
Co myślisz o klubach podobnych do NRD? Chodzi mi o taki klimat jaki tam jest |
W Toruniu kolejny raz mieliśmy niesamowite przyjęcie Chętnie do Was wróciliśmy i wrócimy w przyszłości. Video-relacja będzie lada dzień. Sprawdzajcie bloga.
Co do klubu to jak najbardziej super. Paradoksalnie, wolę grać w takich klubach na paręset ludzi niż na kilka tysięcy. W takich miejscach jest lepszy, bezpośredni kontakt z ludźmi i większe jest prawdopodobieństwo że nie znajdą się tam "przypadkowi" ludzie a tacy, którzy chcą posłuchać naszej muzyki a to oczywiście przekłada się na klimat
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 21:59 Temat postu: |
|
|
mietek_8 napisał: | Zeus, koncert w Toruniu rozwalił mnie na łopatki. Był po prostu mega! Ogromna klasa! Oczywiście ponownie zapraszam do Bydgoszczy Aaa i dzięki za zdjęcie z 10cio osobową ekipą |
Ok Ja również dziękuję, moglibyście wysłać nam foto
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 22:00 Temat postu: |
|
|
micekGNZ napisał: | Zeus zajebisty koncert w Toruniu , obyś częściej u nas gościł .
aiiight . ! |
Dzięki Chętnie znowu wpadniemy!
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
leszczu
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 22:31 Temat postu: |
|
|
administrator napisał: | leszczu napisał: | dlaczego nie wpadłeś na koncert ? |
Masz na myśli W2B? Nie mogłem niestety ;( Mam nadzieję, że impreza się udała i że jeszcze nie raz będę miał okazję zagrać z Zorakiem i Turim. Wtedy dołożę wszelkich starań żeby się tam znaleźć
Pozdrawiam.
Zeus. |
ha no jasne że się udała trwała do jakiejś 2 mniej więcej
(spodobało mi się chociaż nie jarałem się jakoś NTK wcześniej ale hm zmieniłem zdanie i zaopatrzyłem się cd W2B)
kurcze szkoda no z tobą by pewnie było gdzieś do 3-4
Bo Kasina był już zmęczony
ale mimo to nawijał
heh szkoda że nie dałeś rady jakiś tam powód słyszałem więc mniejsza z tym
akurat nagrywałem żeby mieć pamiątkę więc jak obrobię jakoś znośnie i wrzucę gdzieś to ci podam linka będziesz wiedział co cię ominęło |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 22:31 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |