Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
administrator
|
Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 19:22 Temat postu: |
|
|
Przepraszam ale nie odpowiem na to pytanie z dwóch powodów:
1. Zaraz wszyscy będą pytać o konkretne kawałki i co o nich sądzę.
2. Nie jestem recenzentem i nie zamierzam oceniać kawałków ludzi z polskiej sceny. Jakieś rzeczy mogę wytknąć w tekstach, za pisane oceny poszczególnych kawałków nie będę się brał.
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 19:22 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mixon
|
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 00:46 Temat postu: |
|
|
Siemanko! Prawdopodobnie pytanie padło już, ale zapytuję się Ciebie ziomeczku kiedy kolejna płyta? z wielką chęcią sprawdzę. Pozdrawiam Peace! _________________ Be Yourself Playa! |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 07:10 Temat postu: |
|
|
Mixon napisał: | Siemanko! Prawdopodobnie pytanie padło już, ale zapytuję się Ciebie ziomeczku kiedy kolejna płyta? z wielką chęcią sprawdzę. Pozdrawiam Peace! |
Hahaha! no, proszę Cię... O nowej płycie będzie wiadomo że wyszła, jak wyjdzie
Pytania w stylu: "czy już robisz następna płytę" też mijają się z celem ponieważ ja od wielu lat, bez przerwy robię jakieś płyty i zawsze jestem na etapie myślenia o / robienia kolejnych
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
Iwo
|
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 12:50 Temat postu: |
|
|
wiadome jest jedynie niestety, że płyta prawdopodobnie nie ukaże się w listopadzie |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 13:47 Temat postu: |
|
|
Iwo napisał: | wiadome jest jedynie niestety, że płyta prawdopodobnie nie ukaże się w listopadzie |
A kupujesz tylko płyty, które ukazują się w listopadzie??
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
Iwo
|
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 16:11 Temat postu: |
|
|
administrator napisał: | Iwo napisał: | wiadome jest jedynie niestety, że płyta prawdopodobnie nie ukaże się w listopadzie |
Pozdrawiam.
Zeus. |
proste, że nie
ale jeśli nie ukaże się w listopadzie to kiedy? podejrzewam, że 2011... chyba, że z Joteste nagle wpadniecie na szalony pomył nagrania Pierwszego Milionu nowego |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 17:02 Temat postu: |
|
|
Iwo napisał: | administrator napisał: | Iwo napisał: | wiadome jest jedynie niestety, że płyta prawdopodobnie nie ukaże się w listopadzie |
Pozdrawiam.
Zeus. |
proste, że nie
ale jeśli nie ukaże się w listopadzie to kiedy? podejrzewam, że 2011... chyba, że z Joteste nagle wpadniecie na szalony pomył nagrania Pierwszego Milionu nowego |
....nadal nie rozumiem Twojego przywiązania do listopada. Rok ma przecież 12 miesięcy
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
Iwo
|
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 18:20 Temat postu: |
|
|
administrator napisał: | Iwo napisał: | administrator napisał: | Iwo napisał: | wiadome jest jedynie niestety, że płyta prawdopodobnie nie ukaże się w listopadzie |
Pozdrawiam.
Zeus. |
proste, że nie
....nadal nie rozumiem Twojego przywiązania do listopada. Rok ma przecież 12 miesięcy
Pozdrawiam.
Zeus. |
sugerujesz grudzień? to dobrze aczkolwiek nie wiem czy wytrzymam... |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Pią Kwi 16, 2010 09:02 Temat postu: |
|
|
Iwo napisał: | administrator napisał: | Iwo napisał: | administrator napisał: | Iwo napisał: | wiadome jest jedynie niestety, że płyta prawdopodobnie nie ukaże się w listopadzie |
Pozdrawiam.
Zeus. |
proste, że nie
Pozdrawiam.
Zeus. |
sugerujesz grudzień? to dobrze aczkolwiek nie wiem czy wytrzymam... |
Hahaha! Ziom, a czemu nie mógłby wyjść wcześniej? Nie wiem jak będzie ale tego nie wykluczam. Nie wiem czemu akurat miałby wyjść wyłącznie w listopadzie Ale kto wie, może jednak w listopadzie? Hahahaha! Nie przywiązuj się tak do miesięcy Poczekamy, zobaczymy.
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
Iwo
|
Wysłany: Pią Kwi 16, 2010 16:29 Temat postu: |
|
|
sugerowalem się jedynie tym co powiedziałeś w wywiadzie dla magazynu hiphop... że wydanie w listopadzie i wcześniej jest zwyczajnie nieopłacalne |
|
Powrót do góry |
|
|
Colet
|
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 14:11 Temat postu: |
|
|
uuu czyżby szykuje się letnia niespodzianka?? Ja jak mam strzelać, to Zeus coś wypuści latem. Nie zapominajmy o mixtape'ach- to też całkiem możliwe... Poza tym Zeus na bity nie musi czekać, robi je sam, więc jak mu padnie coś do główki(w sensie pozytywnym) to może dostaniemy jakiś ciepły materiał.... |
|
Powrót do góry |
|
|
Mikrut
|
Wysłany: Nie Kwi 18, 2010 21:06 Temat postu: |
|
|
Zeus planujesz jakąś trasę koncertową ? |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Pon Kwi 19, 2010 19:33 Temat postu: |
|
|
Iwo napisał: | sugerowalem się jedynie tym co powiedziałeś w wywiadzie dla magazynu hiphop... że wydanie w listopadzie i wcześniej jest zwyczajnie nieopłacalne |
Tak, tak ale nie mówiłem czy chciałbym wydać wcześniej czy później Tak naprawdę czas pokaże jak będzie.
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Pon Kwi 19, 2010 19:35 Temat postu: |
|
|
Mikrut napisał: | Zeus planujesz jakąś trasę koncertową ? |
Czy planuję? Chłopie, my cały czas jesteśmy w trakcie wielkiego europejskiego tournee. Imponujący rozmach, ogromne budżety, zabójcze stawki itd. ...tylko bardzo powoli zaczynamy
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Pon Kwi 19, 2010 19:37 Temat postu: |
|
|
Colet napisał: | uuu czyżby szykuje się letnia niespodzianka?? Ja jak mam strzelać, to Zeus coś wypuści latem. Nie zapominajmy o mixtape'ach- to też całkiem możliwe... Poza tym Zeus na bity nie musi czekać, robi je sam, więc jak mu padnie coś do główki(w sensie pozytywnym) to może dostaniemy jakiś ciepły materiał.... |
Sformułowanie "ciepły materiał" trochę mi się kojarzy z zarzutami odnośnie arafatki itp Hahaha!
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Kwi 19, 2010 19:37 Temat postu: |
|
|
|