Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Caesar
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 10:35 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
LysyOrzel
|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 21:06 Temat postu: |
|
|
tak, na tej fotce jestem ja nie jestem z Łodzi. Jestem ze Świnoujścia/Szczecina. Zresztą jestem zajarany Zeusem i Joteste bardziej niż jaracze Holenderscy ;d dlatego się pytam o tą płytkę . _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 16:36 Temat postu: |
|
|
semon napisał: | cześć Joteste płyta "życie które mnie wybrało" bardzo mi się podoba, kawałki które zrobiły na mnie największe wrażenie i do których najczęściej wracam to:
- od najmniejszych...
- pomódl się za mnie
- proszę chodz
- Milion kilometrów
inne też są fajne ale te najbardziej przypadły mi do gustu i uważam że są najlepsze na płycie, w tematach na forum widziałem "Jakie kawałki najlepiej wychodzą Joteste??" ale nie chce się rozpisywać na 2 posty bo to też piszę o tym tutaj w związku z pytaniami
Na stronie Pierwszego Miliona przeczytałem o Tobie że "Znany jest również z solowego projektu "Nowa Nadzieja" wyprodukowanego przez Zeusa." domyślam się że to jest album przed "życie które mnie wybrało" nie wiem czy mam racje ? w każdym razie bardzo chciałbym go przesłuchać, czy udostępniłbyś mi ten album i wysłał link do niego ? czy może jest to Dla Ciebie jeden z albumów którego nie chcesz żeby ktoś usłyszał ? (Zeus też chyba pisał że swoich wcześniejszych albumów nie chce udostępniać bo po prostu mu się nie podobają)
i pytanie odnośnie nowej płyty czy mógłbyś napisać mniej więcej miesiąc w którym można się jej spodziewać ?
pozdrawiam serdecznie |
Płyta jest już w fazie końcowej, wiec mam nadzieje, że usłyszysz ją w kwietniu.
Pozdrawiam.
Joteste. |
|
Powrót do góry |
|
|
Pietrzyk
|
Wysłany: Sob Mar 20, 2010 11:57 Temat postu: |
|
|
W kwietniu? Więc nie wyjdzie na legalu? Bo tak bez zapowiedzi, zapowiedzi zapowiedzi... |
|
Powrót do góry |
|
|
Duszan
|
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 20:38 Temat postu: |
|
|
Joteste mam pytanko odnośnie utworu który zagrałes na koncercie Zeusa w piątek w Toruniu.
Ogólnie kawłek wymiata , a bit mnie poporstu rozkur...
jednak o ile dobrze pamiętam to Zeus mówił ze to kawałek promoujący nadchodzącą płytę , którego jednak na niej nie będzie
stary błagam daj ten track gdzien na forum albo bloga gdziekolwiek ! |
|
Powrót do góry |
|
|
mietek_8
|
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 22:47 Temat postu: |
|
|
Dołączam się do prośby wrzucenia utworu granego w Toruniu. Kawałek bardzo mega fajny . Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
kryy
|
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 17:53 Temat postu: |
|
|
siemka joteste, dlaczego wpierałeś mi na koncercie w ostrowie, że afronty wydały płytę po "coraz gorzej" ? |
|
Powrót do góry |
|
|
MariuszZgr
|
Wysłany: Pon Kwi 19, 2010 21:55 Temat postu: |
|
|
witam mam pytanie ... slyszalem ze ma sie ukazac niedlugo twoja nowa plyta "ulice w ogniu" kiedy mozna sie jej spodziewac bo nie moge sie doczekac?
a czy jest w planach jakas nowa plyta pierwszego miliona?? licze na jakies info w tych sprawach pozdr |
|
Powrót do góry |
|
|
Pietrzyk
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 07:32 Temat postu: |
|
|
No i czy będzie to wydanie oficjalne czy nie? Jeżeli nie to chociaż wersja CD fajnie jakby była |
|
Powrót do góry |
|
|
eSiGie
|
Wysłany: Czw Kwi 22, 2010 12:25 Temat postu: |
|
|
Dokładnie, możesz rozwiać nasze wątpliwości?
I powiedzieć coś konkretniej o twojej nowej płycie?
Może jest znana już konkretna data? I w jakiej wersji będzie dostępna? |
|
Powrót do góry |
|
|
MariuszZgr
|
Wysłany: Pią Kwi 23, 2010 11:43 Temat postu: |
|
|
a kiedy bedzie mozna uslyszec jakis promujacy kawalek ?czy promomix czy cos w tym stylu? bo z tego co widze to na koncertach juz prezentowane sa utwory z tej nadchodzacej plyty |
|
Powrót do góry |
|
|
cf
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 17:04 Temat postu: |
|
|
podbijam bo też chciałbym coś usłyszeć (: |
|
Powrót do góry |
|
|
olorak
|
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 19:13 Temat postu: |
|
|
Tak jak poprzednicy chętnie usłyszał bym kawałki które gracie na koncertach z nowej płyty Twojej nowej płyty. A tak nawiasem to koncert w Białej Podlaskiej bardzo fajnie wyszedł |
|
Powrót do góry |
|
|
Tommie7
|
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 22:47 Temat postu: |
|
|
Tak, tak, racja...w Białej Podlaskiej byłem i koncert bardzo mi się podobał Już pisałem to do Kamila ale i Tobie też mogę...zajebiście jest jak jesteś wskazywany palcem bo TY (czyli ja ) jeden masz koszulkę "jestem tu!" - dzięki swoją drogą masz dobry wzrok
Pozdrawiam,
Tomek |
|
Powrót do góry |
|
|
Kamila
|
Wysłany: Nie Wrz 19, 2010 21:30 Temat postu: |
|
|
czekam na kolejną płytkę, i koncert w Ostrzeszowie (: !
w kępnie z zeusem jechaliście ostro, szkoda że publika troche nawaliła. grunt że my dobrze się bawiliśmy , a to pozostaje w pamięci na zawsze ! dzieki ! |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Wrz 19, 2010 21:30 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |