Forum zeus joteste pierwszymilion Strona Główna zeus joteste pierwszymilion
forum o Zeusie, Joteste i Pierwszym Milionie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pytania do Zeusa
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 154, 155, 156 ... 174, 175, 176  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum zeus joteste pierwszymilion Strona Główna -> Pytania, aktualności itd
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tommie7

PostWysłany: Pon Paź 04, 2010 20:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mega KLIP Wink

Zaryzykuję stwierdzeniem, że jest naprawdę dobry Very Happy wiesz...ja lubię oryginalność a Ty potrafisz ją odnaleźć/stworzyć - to jest dobre, tu masz takiego mało widocznego plusa Wink Mi na przykład bardzo podobają mi się tego typu scenerie. Chodzi też o to, że włączam teledysk i przykładowo nie znam wykonawcy i jego twórczości(to jest akurat wyjątkowy przypadek:p), a to co jest na monitorze przyciąga moją uwagę....barwnie, lecz z zachowaniem tonu, spokojnie lecz z wielką "kupą" energii, a mało widoczny Kamil w swojej koszuli w kratę i kaszkiecie wygląda i porusza się(3:40) jak taki chłopek ze wsi Very Happy Tylko bez urazy prawda, nie obrażaj się Wink

Połączenie roztańczonego bitu i życiowego tekstu wpadającego w ucho z tymi żywymi kolorami zawartymi w tym video pospolicie zwanego klipem, na dodatek w rozdzielczości HD - bomba !

Weź się w końcu do roboty, bo się kurewsko ociągasz Razz
Po pierwsze: dlaczego na ten klip trzeba było tak długo czekać?
Po drugie: gdzie kolejna płyta?
Po trzecie: zrób coś, by wraz z nową płytą była też nowa koszulka, bo "Jestem tu!" już jest "znoszona" Smile

Pozdrawiam,
Tomek
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pon Paź 04, 2010 20:27    Temat postu:

Powrót do góry
Lemon

PostWysłany: Wto Paź 05, 2010 14:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Zeus, gdzie kręciliście sceny z Tobą do tego klipu?

Chyba mogę pomóc Very Happy . Sceny z siatkówką to na bank Rochna bo często w wakacje tam grałem (blisko trasy Koluszki - Brzeziny) a dokładniej tutaj Arrow 51.769145,19.797366 Cool . Natomiast jeśli chodzi o główną scenerie to stawiał bym na las niedaleko Budziszewic ale ręki nie dam sobie uciąć, że to tam Smile .
Powrót do góry
administrator

PostWysłany: Sro Paź 06, 2010 08:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tommie7 napisał:
A jeśli chodzi o kolejne koncerty, to na pewno jeszcze na jakimś będę, bo Twoja "energia" bardzo dobrze wpływa na moje funkcjonowanie Razz Może jak będzie kolejna płyta? Byś mógł podpisać kolejną książeczkę, co Ty na to? Bo dla mnie to dobry pretekst Wink

P.S. Na smuty najlepsza jest przeźroczysta 40-tka Wink Więc już z góry zapraszam do baru, chyba, że pozwolisz mi wejść do VIP room-u Very Happy

Pozdro Kamilu !

Jasne, wpadaj na koncerty, zapraszam! Cieszę się że te występu dają komuś, poza nami, pozytywną energię, bo bardzo nam na tym zależy Smile

Przy barze mnie raczej nie spotkasz, nie piję alkoholu Smile A VIP roomy to ja chyba tylko w telewizorze oglądałem Smile

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
administrator

PostWysłany: Sro Paź 06, 2010 08:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kazet napisał:
Propsy za klip. Bardzo fajny patent, wyszło dobre gówienko Smile

Dzięki. Chociaż sformułowanie "dobre gówienko" można potraktować dwojako Wink

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
administrator

PostWysłany: Sro Paź 06, 2010 08:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pietrzyk napisał:
Zeus, gdzie kręciliście sceny z Tobą do tego klipu?

Ja nie wiem, gdzieś mnie wywieźli. Okolice Koluszek?? To pytanie do ludzi z Dobrekino Studio. Ja bardziej czerpałem radość z pogody niż koncentrowałem się na tym, gdzie jesteśmy. Byłem tam pierwszy raz.

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
administrator

PostWysłany: Sro Paź 06, 2010 09:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tommie7 napisał:
Mega KLIP Wink

Zaryzykuję stwierdzeniem, że jest naprawdę dobry Very Happy wiesz...ja lubię oryginalność a Ty potrafisz ją odnaleźć/stworzyć - to jest dobre, tu masz takiego mało widocznego plusa Wink Mi na przykład bardzo podobają mi się tego typu scenerie. Chodzi też o to, że włączam teledysk i przykładowo nie znam wykonawcy i jego twórczości(to jest akurat wyjątkowy przypadek:p), a to co jest na monitorze przyciąga moją uwagę....barwnie, lecz z zachowaniem tonu, spokojnie lecz z wielką "kupą" energii, a mało widoczny Kamil w swojej koszuli w kratę i kaszkiecie wygląda i porusza się(3:40) jak taki chłopek ze wsi Very Happy Tylko bez urazy prawda, nie obrażaj się Wink

Połączenie roztańczonego bitu i życiowego tekstu wpadającego w ucho z tymi żywymi kolorami zawartymi w tym video pospolicie zwanego klipem, na dodatek w rozdzielczości HD - bomba !

Cieszę się że klip Ci się podoba. Taką miałem wizję od początku i mnie się też podoba Smile Miało być pogodnie, miały być ujęcia z kranu itd.

Z tą oryginalnością bywa różnie. Staram się trzymać tego co sobie założyłem kiedyś i robić klipy tak, aby się od siebie różniły. Chcemy też zawsze ugryźć temat mniej dosłownie, tak jak w tym kawałku czy "Lubisz jeść" bo niedobrze mi się robi od teledysków w których wszystko jest pokazane cholernie dosadnie. Ja mam inny pomysł na to. Czasem efekt jest lepszy, czasem gorszy ale się staramy Smile

Tommie7 napisał:

Weź się w końcu do roboty, bo się kurewsko ociągasz Razz
Po pierwsze: dlaczego na ten klip trzeba było tak długo czekać?

Ponieważ staraliśmy się zrealizować inne pomysły do innych numerów ale efekty były mizerne albo żadne. Nie wystarczza mi też stanięcie pod blokiem i zarapowanie przy kolegach.

Tommie7 napisał:

Po drugie: gdzie kolejna płyta?

W drodze Wink Jak zawsze Smile

Tommie7 napisał:

Po trzecie: zrób coś, by wraz z nową płytą była też nowa koszulka, bo "Jestem tu!" już jest "znoszona" Smile

Zawsze możesz kupic drugą Wink Spoko, pomyślimy o nowych koszulkach, ale musi to być z czymś związane i musimy mieć fajny pomysł. Na "Jestem tu" i "Zeus" się dopiero uczymy.

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
Asfalton:)

PostWysłany: Sro Paź 06, 2010 09:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

administrator napisał:

Zawsze możesz kupic drugą Wink

A gdzie można jeszcze zamówić koszulkę ?
Powrót do góry
administrator

PostWysłany: Sro Paź 06, 2010 09:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Asfalton:) napisał:
administrator napisał:

Zawsze możesz kupic drugą Wink

A gdzie można jeszcze zamówić koszulkę ?

Tutaj kieruj zapytania (Wink) --> pierwszymilion@gmail.com

Tutaj modele i rozmiarówka --> http://www.myspace.com/zeus94bpm/photos/albums/album/2836140

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
Chris

PostWysłany: Sro Paź 06, 2010 21:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Zawsze możesz kupic drugą Spoko, pomyślimy o nowych koszulkach, ale musi to być z czymś związane i musimy mieć fajny pomysł. Na "Jestem tu" i "Zeus" się dopiero uczymy.

Widziałbyś się kiedyś sprzedającego całe serie ubrań tak jak np. Tede swoje PLNY?
Powrót do góry
damianmufc

PostWysłany: Sob Paź 09, 2010 08:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

odnośnie Tedego, to na pewno wiesz o cut'cie na kawałku Tedego i Pezeta "Muzyka miejska". Jest to dla Ciebie pewnego rodzaju wyróżnienie, że dwójka tak doświadczonych i szanowanych raperów wykorzystała właśnie Twój kawałek, czy może, mówiąc kolokwialnie, 'wisi Ci to'?
Powrót do góry
Kazet

PostWysłany: Sob Paź 09, 2010 10:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

damianmufc napisał:
odnośnie Tedego, to na pewno wiesz o cut'cie na kawałku Tedego i Pezeta "Muzyka miejska". Jest to dla Ciebie pewnego rodzaju wyróżnienie, że dwójka tak doświadczonych i szanowanych raperów wykorzystała właśnie Twój kawałek, czy może, mówiąc kolokwialnie, 'wisi Ci to'?

Skrecze robił DJ Cube ziom Smile
administrator

PostWysłany: Sro Paź 13, 2010 06:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chris napisał:
Cytat:
Zawsze możesz kupic drugą Spoko, pomyślimy o nowych koszulkach, ale musi to być z czymś związane i musimy mieć fajny pomysł. Na "Jestem tu" i "Zeus" się dopiero uczymy.

Widziałbyś się kiedyś sprzedającego całe serie ubrań tak jak np. Tede swoje PLNY?

Hmm.. I tak i nie Smile Są takie dni że chętnie założyłbym firmę itd i takie kiedy ledwo ogarniam ubranie się w celu wyjścia do sklepu Smile

Chętnie założyłbym firmę żeby mieć dokładnie takie ciuchy jakie chcę, "za darmo" Wink Zobaczymy co czas przyniesie.

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
administrator

PostWysłany: Sro Paź 13, 2010 06:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kazet napisał:
damianmufc napisał:

Skrecze robił DJ Cube ziom Smile

Chyba wszystko oddaje powyższy komentarz Smile Skrecze robił Cube i bardzo mi miło że użył mojego wokalu Smile Nie uważam tego jednak za nobilitację ze strony powyższych raperów. Nie jestem pewien czy w ogóle są świadomi że to mój wokal, a nawet czy są świadomi mojego istnienia, hahaha! Wink

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
sie7em

PostWysłany: Sro Paź 13, 2010 09:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od 21 Listopada 2009 marzy mi się teledysk do utworu 'Spójrz na mnie', jest taki w planach?
administrator

PostWysłany: Sro Paź 13, 2010 10:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sie7em napisał:
Od 21 Listopada 2009 marzy mi się teledysk do utworu 'Spójrz na mnie', jest taki w planach?

Raczej nie, ziom Smile Ale, kto wie?? Może jakis montaż z koncertów? Taki normalny raczej się nie ukaże.

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sro Paź 13, 2010 10:31    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum zeus joteste pierwszymilion Strona Główna -> Pytania, aktualności itd Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 154, 155, 156 ... 174, 175, 176  Następny
Strona 155 z 176
Skocz do: