Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Chris
|
Wysłany: Sob Kwi 09, 2011 19:56 Temat postu: |
|
|
Czy Ania Paszewska pojawi się na twoich kolejnych produkcjach? Dobrze się jej słucha |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Kwi 09, 2011 19:56 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
sie7em
|
Wysłany: Sob Kwi 09, 2011 20:30 Temat postu: |
|
|
Zeusie, po co tyle tych chuji w tekstach?
Na prawdę zamierzasz wykonać fryzurę, którą zaproponuje zwycięzca konkursu?
Pozdrawiam:) _________________ "...Jestem tu..." |
|
Powrót do góry |
|
|
fragles007
|
Wysłany: Sob Kwi 09, 2011 20:42 Temat postu: |
|
|
administrator napisał: | fragles007 napisał: | Nie znalazł byś może jednego egzemplarza CNSR i wystawił na aukcje ;>?
a tak serio , można liczyć na ponowny nakład tego krążka? Kurwesto trudno znaleźć go w sieci a jak już to 3cyfrowe sumy nawet się pojawiają |
Znalazłbym... ale są MOJE! MOJE! MOJE I NIKOMU ICH NIE DAM!!! HAHAHAHA!!
A poważnie, olejcie zdzierskie aukcje na allegro, będziemy dotłaczać ten album tylko musicie troszkę poczekać. No, chyba że zależy Wam "kolekcjonersko" na tej "pierwszej, najpierwsiejszej" partii płyt
Pozdrawiam.
Zeus. |
Drogi Kamilu jaram się że odpisałeś pod pytaniem z końca lutego ;p , odmówiłem sobie kilku przyjemności i i jednak zdobyłem 'zdzierską' wersję więc lepiej na koncercie w Toruniu szykuj marker bo dam Tobie cały komplet do podpisania!! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Nie Kwi 10, 2011 09:55 Temat postu: |
|
|
kuba18p napisał: | Siemasz, Zeus!
1. Kamil, dajesz się zapraszać na nielegalne produkcje?
2. Jak przedstawia się sprawa bitów na najnowszym albumie- są oparte w całości na samplach, czy też nie? |
1. Daję sie zapraszać. Wszystko zależy od tego, czy sposoba mi się nagranie. Często już jednak brakuje mi czasu na dogranie się, czasami też nie ma czasu w studio
2. Nie, nie są oparte na samplach, są skomponowane od podstaw chyba że rozumieć prez to wykorzystanie próbek instrumentów np werbla. Wtedy - tak
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Nie Kwi 10, 2011 09:56 Temat postu: |
|
|
Iwo napisał: | Dokładnie tak uważam. Kozacka produkcja i brzmienie, a do tego ciągły progres twojego flow. Nie przypominam sobie żebym słyszał kiedyś płytę taką jak ta, a lubię słuchać świeżych rzeczy |
Cieszę się
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Nie Kwi 10, 2011 09:57 Temat postu: |
|
|
Chris napisał: | Czy Ania Paszewska pojawi się na twoich kolejnych produkcjach? Dobrze się jej słucha |
Nie wiem czy się pojawi ponieważ nie mam jeszcze skończonej kolejnej płyty Również dobrze mi się słucha jej wokalu
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Nie Kwi 10, 2011 09:58 Temat postu: |
|
|
sie7em napisał: | Zeusie, po co tyle tych chuji w tekstach?
Na prawdę zamierzasz wykonać fryzurę, którą zaproponuje zwycięzca konkursu?
Pozdrawiam:) |
Wulgaryzmy były niezbędne przy tym albumie w celu dodania charakteru
Zamierzam wykonać szaloną fryzurę, tak To tylko włosy, odrosną. Czemu nie zaszaleć?
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Nie Kwi 10, 2011 10:00 Temat postu: |
|
|
fragles007 napisał: |
Drogi Kamilu jaram się że odpisałeś pod pytaniem z końca lutego ;p , odmówiłem sobie kilku przyjemności i i jednak zdobyłem 'zdzierską' wersję więc lepiej na koncercie w Toruniu szykuj marker bo dam Tobie cały komplet do podpisania!! |
Nie mogłem odpisać wcześniej. Dochodziłem do siebie po postrzale Tommego Guna
Markera lepiej zabierz ze sobą. Nie polegałbym na sobie w tej kwestii
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
Linda
|
|
Powrót do góry |
|
|
sie7em
|
Wysłany: Nie Kwi 10, 2011 15:00 Temat postu: |
|
|
Linda napisał: | ... chyba swoją z autografem wystawię od stówy i niech się biją |
Posiadanie własnego egzemplarza z autografem, to dla mnie rzecz święta i bezcenna. _________________ "...Jestem tu..." |
|
Powrót do góry |
|
|
sie7em
|
Wysłany: Nie Kwi 10, 2011 15:09 Temat postu: |
|
|
administrator napisał: | Chris napisał: | Czy Ania Paszewska pojawi się na twoich kolejnych produkcjach? Dobrze się jej słucha |
Nie wiem czy się pojawi ponieważ nie mam jeszcze skończonej kolejnej płyty Również dobrze mi się słucha jej wokalu
Pozdrawiam.
Zeus. |
Hahaha, to brzmi jakbyś już ją zaczął. _________________ "...Jestem tu..." |
|
Powrót do góry |
|
|
Iwo
|
Wysłany: Nie Kwi 10, 2011 15:46 Temat postu: |
|
|
przecież wiadomo, że Zeus cały czas robi jakąś płytę ;P |
|
Powrót do góry |
|
|
Linda
|
Wysłany: Nie Kwi 10, 2011 18:31 Temat postu: |
|
|
sie7em napisał: | Linda napisał: | ... chyba swoją z autografem wystawię od stówy i niech się biją |
Posiadanie własnego egzemplarza z autografem, to dla mnie rzecz święta i bezcenna. |
nieno, szkoda by mi było pozbywać się tej płytki skoro taka trudno dostępna zresztą nawet w grudniu 2008 musiałem ściągać do swojego empiku bo nie było
Zeus kurczę blaszka muszę Cię dorwać żebyś mi jeszcze na dwóch kolejnych się dziergnął _________________ http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/Seicento/1800
www.myspace.com/lindadsm
|
|
Powrót do góry |
|
|
Chris
|
Wysłany: Nie Kwi 10, 2011 18:49 Temat postu: |
|
|
Jeżeli nie chcesz, nie odpowiadaj na to pytanie, bo być może jest to drażliwy temat. Ale kupiłem płytę i jestem ciekaw. Jaka część z tych 35 zł zostawionych w empiku trafi do ciebie? Moim zdaniem powinieneś otrzymywać przynajmniej połowę tej sumy, a jak jest w rzeczywistości? I zapraszam do Olsztyna, chyba jeszcze nie grałeś u nas |
|
Powrót do góry |
|
|
Pietrzyk
|
Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 12:58 Temat postu: |
|
|
Chris napisał: | Jeżeli nie chcesz, nie odpowiadaj na to pytanie, bo być może jest to drażliwy temat. Ale kupiłem płytę i jestem ciekaw. Jaka część z tych 35 zł zostawionych w empiku trafi do ciebie? Moim zdaniem powinieneś otrzymywać przynajmniej połowę tej sumy, a jak jest w rzeczywistości? I zapraszam do Olsztyna, chyba jeszcze nie grałeś u nas |
Strzelam, że 5 zł jest dla Zeusa |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 12:58 Temat postu: |
|
|
|
|