Forum zeus joteste pierwszymilion Strona Główna zeus joteste pierwszymilion
forum o Zeusie, Joteste i Pierwszym Milionie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pytania do Zeusa
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 172, 173, 174, 175, 176  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum zeus joteste pierwszymilion Strona Główna -> Pytania, aktualności itd
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Chris

PostWysłany: Wto Maj 31, 2011 21:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fillucas napisał:
Zeusie!
Zaczynam rozumieć te dopiski typu Tomasz Zubilewicz, ale jedno dalej mnie nurtuje... Co znaczy ta liczba 2501 w środku digipacku?

Pozdrawiam, Filip.

http://pl.wikipedia.org/wiki/2501_Lohja ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Maj 31, 2011 21:09    Temat postu:

Powrót do góry
Colet

PostWysłany: Sro Lip 13, 2011 09:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gdzie się podziałeś Kamilu? Halo?? Wciąż na Ciebie czekamy!!!
Powrót do góry
Wojtaas

PostWysłany: Sro Lip 20, 2011 12:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zeus nie udziela się juz tutaj od dawna i watpie zeby sie jeszcze kiedys udzielal
mozecie go znalezc na facebooku - zeus jak mogles
Powrót do góry
AACK

PostWysłany: Czw Lip 21, 2011 16:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeszcze w kwietniu było go tu pełno Smile A profil Zeusa na facebooku prowadzi p. Marek Dulewicz Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Colet

PostWysłany: Pon Sie 01, 2011 09:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

AACK napisał:
Jeszcze w kwietniu było go tu pełno Smile A profil Zeusa na facebooku prowadzi p. Marek Dulewicz Wink

No kurczę. Taki był kontakt. Może wróci jak się stęsknimy. Czekamy Kamilu
Powrót do góry
Iwo

PostWysłany: Pon Sie 01, 2011 21:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zeus, jak mogłeś opuścić forumek? Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Bananowiec

PostWysłany: Nie Sie 28, 2011 22:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wyglada na to ze Zeus ma wyjebane na swoich fanow. Gwiazda...
Powrót do góry
administrator

PostWysłany: Czw Wrz 01, 2011 10:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sie7em napisał:
Z tego co zaobserwowałem śmiem twierdzić, że stronę na facebooku "ZEUS jak mogłeś" prowadzi Marek Dulewicz, zgadza się? Tak samo jak stronę ŁDZ Orkiestry, Bakflipa i EMBRYO NAGRANIA, tak?Smile

Witam,

tak, zgadza się Smile Ale biorę się za to bo nie chce truć Markowi dupy za każdym razem jak potrzebuję coś umieścić na FB.

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
administrator

PostWysłany: Czw Wrz 01, 2011 10:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bananowiec napisał:
Witam.
Po przesłuchaniu kawalka "Sayonara!" zacząłem zastanawiać sie czy od dawna jestes fanem anime/mangi czy może najpierw wpadłeś na pomysł żeby nagrać kawałek o takiej tematyce, a dopiero później zacząłeś oglądać, czytać i zbierać informacje na temat A&M ?
Więc jak to z tym jest?

Jak gdzies juz padlo takie pytanie to sorry.

Nie, nie zacząłem się interesować mangą i anime bo "miałem pomysł na kawałek" Smile Moja zajawka na to zaczęła się w okolicach 1996 roku. Nie pamiętam dokładnie. Czasopismo o grach SECRET SERVICE miało dział Manga Room i pamiętam że to był chyba początek budowania świadomości w temacie "japońskich kreskówek" Wink z którymi spotykałem się od dzieciństwa.

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
administrator

PostWysłany: Czw Wrz 01, 2011 10:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sie7em napisał:
1. Jak długo zamierzasz mieć tą fryzurę zaproponowaną przez zwycięzce konkursu?
2. Zamierzasz potem wrócić do tej początkowej fryzury bez grzywki?

Nie hejtuję jakby co. Absolutnie nic nie mam do tych nowych fryzur.

Pozdrawiam.

1. Nie mam pojęcia. Jest 1-szy września i nadal ją mam Smile

2. Nie mam pojęcia Wink

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
administrator

PostWysłany: Czw Wrz 01, 2011 10:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zawi napisał:
Zeus na wstępie zaznaczam, że jaram sie twoimi produkcjami, ale zastanawia mnie dlaczego tak bardzo skupiłes sie na tej płycie nad hejterami, bo jest kilka kawałków jakoby bys sie tłumaczył ze masz w dupie co kto o Tobie myśli ale mnie sie wydaje zawsze, że im mniej sie o tym mówi tym bardziej olewasz wtedy ludzi sobie nie przychylnych. Chciałbvym poznać twoja opinie jak Ty sie zapatrujesz na to z perspektywy czasu czy nie za bardzo skupiłes sie na tej płycie tematycznie "jestem orginalny co sobie o tym myslisz gówno mnie obchodzi" takie nie wygodne pytanie ale chce znać twoja opinie nawiasem zajebista płyta. Pozdrawiam

Hmm. Wkurza mnie głupota i ignorancja ludzi, to po pierwsze. Album "Zeus, jak mogłeś?" miał z założenia dać mi się wyżyć i umożliwić wyrzucenie z siebie pewnych emocji. O hejterach tam tak naprawdę tak dużo nie rapuję. Mówię o różnych osobach, nawet "życzliwych" i nie nie potrafiących zrozumieć mojego rozwoju itp. Chciałem na tej płycie docisnąć parę tematów do końca i powiedzieć co mi leży na przysłowiowej wątrobie Smile Zastanawiałem się czy nie okroić płyty z 1-2 numerów ale żal mi było muzyki Marka bo gdybym wywalił np. "Bilans kont", straciłbym ten bit a jest niesamowity Smile

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
administrator

PostWysłany: Czw Wrz 01, 2011 10:29    Temat postu: Re: :D Odpowiedz z cytatem

MRZ napisał:
Siemanko Zeus Very Happy
Mam pytanko czy mógłbyś zrobić bit dla mnie Very Happy ?

Raczej nie produkuję pojedynczych podkładów dla osób których nie znam. Już szybciej nagram zwrotkę na feat.

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
administrator

PostWysłany: Czw Wrz 01, 2011 10:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Colet napisał:
Kamilu, to co wyrabiasz ostatnio, to jest coś niebotycznego!!! Kurde no, byłem z Tobą wszędzie po CNMSR. Album Zeusa choć zajarał mnie, nie zostawił żadnych większych zajawek, ale teraz Zeus JAK MOGŁEŚ zrobić ALBUM co NIE MA SOBIE RÓWNYCH? Poza tym miażdżysz na Miuoshu. Moje proste krótkie pytanie brzmi- Co jeszcze nam zaaplikujesz- zmieniasz, zaskakujesz, jesteś nieszablonowy, niekonwencjonalny, oryginalny, łamiesz schematy. Stary czego jeszcze w tej grze nie zrobiłeś? Pozdrawiam!

Nie zrobiłem wielkich pieniędzy, hahahaha! Laughing

Dzięki i pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
administrator

PostWysłany: Czw Wrz 01, 2011 10:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

snup1410 napisał:
Zeusie na początku wielkie propsy za płyte dopiero dzisiaj zakupiłem razem z projektem parias i po przesłuchaniu obu płyt stwierdzam że poziomem wogóle od nich nie odbiegasz Smile

1 pytanie nie wiem czy będziesz chciał na nie odpowiedzieć. Wydałeś 3 płytę. Czy uważasz że twoja popularność z roku na rok wzrasta? Czy odbiorców jest coraz więcej, grasz coraz więcej koncertów?

I mam takie pytanie czy jak dogrywałeś się na płyte Mesa to czy Piotrek Cie poczęstował tym kakaem (tak to się pisze? Very Happy) o ktorym wspomniał w wywiadzie dla popkillera? Very Happy

Jakieś plany koncertu w Lublinie?

A i jeszcze chce ci podziękować za zajebisty refren do "Wariata pośród świrów". Będe go sobie przypominał jak zabraknie mi dystansu Smile

BTW ktoś powiedział że chyba tylko Ostry nie pocisnął Kościoła.

Dlaczego mamy dać
"Czy pojutrze spytam Boga o to czy trafię do czyśćca?
Bo pieniądze przeliczyły każdą parafię na cyfrach
Jaka to bitwa? Gdzie Biblia, ty mi powiedz(...)"

Pozdrawiam

Odbiorców jest na pewno więcej i gramy więcej koncertów ale o spektakularnym sukcesie raczej nadal nie ma mowy Smile

Mes nie poczęstował mnie kakaem, hahaha Smile

Do Lublina bardzo chętnie wrócimy. Gdzie teraz robi się u was koncerty HH??

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
administrator

PostWysłany: Czw Wrz 01, 2011 10:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fillucas napisał:
Zeusie!
Zaczynam rozumieć te dopiski typu Tomasz Zubilewicz, ale jedno dalej mnie nurtuje... Co znaczy ta liczba 2501 w środku digipacku?

Pozdrawiam, Filip.

Hehehe. 2501... Mój pierwszy wynik w googlu --> http://en.wikipedia.org/wiki/Puppet_Master_(Ghost_in_the_Shell)

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Czw Wrz 01, 2011 10:40    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum zeus joteste pierwszymilion Strona Główna -> Pytania, aktualności itd Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 172, 173, 174, 175, 176  Następny
Strona 173 z 176
Skocz do: