|
zeus joteste pierwszymilion forum o Zeusie, Joteste i Pierwszym Milionie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
administrator
|
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 17:50 Temat postu: |
|
|
Heniek napisał: | Cytat: |
Font romeu? Wypas! Pozdrawiam serdecznie i życzę sukcesów!!!!
Zeus. | '
W drodze wyjasnienia. Font Romeu to taka gorska miejscowość we Francji. Miejsce w którym można tylko i wyłącznie zapierdalać tzn. trenować ciezko hehe. Ja wiem, że Wasza pierwsza myśl- 'łał Ci se jeżdżą za granice na obozy, wypas' Ale nie no ok. To głupie nie będę wam też mówił czy żalił się, że to wcale nie są przyjemne sprawy, bo przecież my jesteśmy sportowcami taki nasz zawód! Hahaha! Znowu jakieś wywody hehe. Trzymajcie sie ramy i majtek mamy! Pozdrawiam! |
Wyjazd i praca zamiast zwiedzania, skądś to znam Mój entuzjazm bierze się, z tego, że lubie podróżować a we Francji jeszcze nie byłem
Pozdrawiam i życzę sukcesów!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 17:50 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 18:14 Temat postu: |
|
|
wozniowald napisał: | bobbydixon napisał: | Jak sytuacja z koszulkami wiadomo już coś kiedy będą ? ) |
majk-mike napisał: | Dołączam się do pytania kolegi o koszulki, bo chce mieć co najmniej jedną.
A od siebie pytanie: Czy dacie rade zorganizować jakiś koncert na wschodzie? Konkretnie chciałbym gdzieś w woj. lubelskim, najlepiej w Zamościu, klub Stara Elektrownia, grał tam niedawno O.S.T.R., potem jakieś hemp gru i molesta (ale ja na takie koncerty nie chodze), strona internetowa tego klubu to http://www.staraelektrownia.pl/ więc jak możesz to wpadaj, bo jak nie to ja przyjadę do Ciebie
A i pozdrów tam Cube'a i Joteste bo ich tu na forum nie widać |
Dołączam do kolegów Od maja wchodzę dzień , w dzień na bloga żeby nie przegapić kiedy będą |
Koszulki już mamy. Klip również. Data premiery (ten lub przyszły weekend) zależy od wydawcy i dotłoczenia albumu. To musi być zsynchronizowane. Na blogu będą informacje oczywiście Seria jest krótka więc dwa dni przed premierą damy Wam znać na blogu, kiedy i gdzie będą dostępne koszulki, żebyści mogli sie przygotować
Jeżeli (mamy taką nadzieję) zajdzie potrzeba zrobienia wiekszej ilości T-Shirtów to nie będzie problemu. Szybko każdy dostanie swoją koszulkę więc spokojnie. Dotyczy to tylko tych najbardziej zniecierpliwionych
Co do koncertów - hehehe, póki co budujemy sobie bazę klubów (m.in. na podstawie informacji jakie umieszczacie na forum ) i czekamy n apremierę klipu (zawsze po klipie jest najwięcej propozycji - wiadomo, trzeba się przypominać ludziom Narazie jesteśmy w stanie sami zorganizowac cos na terenie Łodzi lub w pobliżu. Dalej sie nie zapuszczamy póki co i czekamy na oferty. Zobaczymy jak będzie, może trzeba będzie sie ruszyć ale roboty jest strasznie dużo juz przy samym koncercie tu a co dopiero przy organizacji gdzies dalej (trzba monitorować jak sa rozwieszane plakaty, trzeba tam pojechać przynajmniej raz przed koncertem) itd. Zobaczymy.
Pozdrawiam.
Zeus.
Ostatnio zmieniony przez administrator dnia Pon Cze 22, 2009 18:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 18:17 Temat postu: |
|
|
Pietrzyk napisał: | Caesar napisał: | Zeus, znowu miazga. Masz niesamowity dar do łapania kontaktu z publicznością + te żarty sytuacyjne. Koncert naprawdę miazga
Nie będę się rozpisywał, ale naprawdę propsy
W związku z tym, że przeszły mi ciary jak puściłeś bity z nowej płyty, mam pytanie. Dałoby rade wrzucić do neta ten mix co puszczałeś wczoraj na koncercie?
Kojarzysz tego typa w brązowej bluzie Mass, stojącego obok laski w białek koszulce? Ładnie chyba prosiłem no nie ?
Nie no, tak na poważnie, jeżeli jest możliwość to wrzuć ten mix, bo Twoje bity mnie zmiażdżyły |
Były puszczane nowe bity wczoraj? Szkoda, że nie mogłem być |
Były, były Co do umieszczania ich w internecie - nie miałoby to sensu chociaż rozumiem ciekawość i chęć posłuchania ich Musicie poczekać na album
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 18:21 Temat postu: |
|
|
radeon napisał: | no przydałaby się, bo na początku lipca jade na wakacje i byłoby się w czym polansować
Co sądzisz o twórczości bitmejkera Patr00 i nowej płycie Ortegi Cartel (o ile słyszałeś )?? |
Part00 jak najbardziej ok. Słuchałem poprzednich płyt OC i na każdej mogłem znaleźć coś dla siebie. Nowego albumu niestety nie miałem jeszcze okazji posłuchać (poza singlem i chyba ze 3-ma numerami na YouTube). Myślę, że raczej nie zawiedli, sporo pozytywnych opinii słyszałem. Bardzo dużym plusem ich twórczości jest wyczuwalny luz, jaki (tak zakładam) towarzyszy tworzeniu ich albumów. Poza tym świetna grafika (okładki itd) i teraz - bardzo ładnie zrealizowane klipy. Tyle w temacie z mojej strony
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
Micho008
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 11:19 Temat postu: |
|
|
Można się spodziewać jakiejś produkcji Pierwszego Miliona? |
|
Powrót do góry |
|
|
radeon
|
Wysłany: Sro Cze 24, 2009 14:35 Temat postu: |
|
|
Czy koszulka będzię dostępna do 3-ego lipca?? Bo wtedy właśnie wyjeżdżam i miło by było polansować się zagranicą w twojej koszuleczce ) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
micekGNZ
|
Wysłany: Sro Cze 24, 2009 22:49 Temat postu: |
|
|
siemasz Kamil , jaka będzie cena tych koszulek bo chciałbym ją nabyć ?
pjooona , pozdrawiam . |
|
Powrót do góry |
|
|
TEXZ
|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 16:45 Temat postu: |
|
|
To może nie ten temat, ale prośba bezpośrednio do Zeusa. Bardzo ucieszyłbym się na kawałek "Gracze 2". Miałem dość podobną historię do Ciebie i bardzo łatwo było mi się utożsamić z kawałkiem, poza tym bit bujał a tekst był zajebisty. Masz flow. Jest szansa na kontynuację tego tracka? |
|
Powrót do góry |
|
|
Micho008
|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 17:41 Temat postu: |
|
|
Z czego słyszałem, płytę będzie można zamówić w asfaltshopie, gdzie jeszcze będzie można ją zamówić i czy będzie możliwość zamówienia jej na waszym blogu?
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
bbr247
|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 21:35 Temat postu: |
|
|
Micho008 napisał: | Z czego słyszałem, płytę będzie można zamówić w asfaltshopie, gdzie jeszcze będzie można ją zamówić i czy będzie możliwość zamówienia jej na waszym blogu?
Pozdrawiam |
a co za roznica na jakim www to kupisz? asfalt cie nie wyrucha. _________________
http://rymoholik-o.prv.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Micho008
|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 21:49 Temat postu: |
|
|
Płyta + przesyłka jak się zamawia przez neta, kryzys, trzeba oszczędzać
Poza tym się zastanawiam nad zakupem Trzeciego Wymiaru i Warszafskiego Deszczu, więc nie wiem czy na merlinie da rade zamówić rozumiesz?
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 23:10 Temat postu: |
|
|
Micho008 napisał: | Można się spodziewać jakiejś produkcji Pierwszego Miliona? |
Jasne. Mojego solo i solo Joteste Chodzi Ci o Mixtape? Narazie nie ale z nami nigdy nic nie wiadomo
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 23:12 Temat postu: |
|
|
radeon napisał: | Czy koszulka będzię dostępna do 3-ego lipca?? Bo wtedy właśnie wyjeżdżam i miło by było polansować się zagranicą w twojej koszuleczce ) |
Hmm, raczej nie. Klip prawdopodobnie będzie miał premierę 3-4-ego lipca. Po dotłoczeniu albumu. Jeżeli tak się uda, mieliśmy zamiar wystawić koszulki 6-ego ale nie boj sie, nie zabraknie dla Ciebie Widzę Twoją aktywność
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 23:18 Temat postu: |
|
|
micekGNZ napisał: | siemasz Kamil , jaka będzie cena tych koszulek bo chciałbym ją nabyć ?
pjooona , pozdrawiam . |
Witam,
ta kwestia uległa niestety zmianie. Produkcją koszulek, ich dystrybucją itd zajmuje się firma ELUSIVE LABELS z ktorą wspołpracuję, jestem związany ale nie jestem tam "organem decyzyjnym" itd Firma ta zamierza nawiązać współpracę z m.in. Sklepem LEGAL (Łodź, ul. Piotrkowska 95, I Piętro). Tam też będą dostepne koszulki. Ze względu na marżę, koszta sklepu itd, wypracowany został kompromis. Nie powiem narazie ile dokładnie kosztować będą koszulki. Prawdopodobnie około 70 PLN Taka sama cena będzie jednak w Sklepie Legal i przy zakupie przez Internet (NIE ZAPŁACICIE ZA PRZESYŁKĘ). Czy kupicie koszulkę tu czy tu - wyjdzie na to samo.
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 23:20 Temat postu: |
|
|
TEXZ napisał: | To może nie ten temat, ale prośba bezpośrednio do Zeusa. Bardzo ucieszyłbym się na kawałek "Gracze 2". Miałem dość podobną historię do Ciebie i bardzo łatwo było mi się utożsamić z kawałkiem, poza tym bit bujał a tekst był zajebisty. Masz flow. Jest szansa na kontynuację tego tracka? |
Witam,
hehehe, nie wiem, raczej wątpię Nie chcę powtarzać tych samych rzeczy. Może jednak na drugim albumie znajdziesz coś, co uznasz za kontynuację, będzie tam bardzo dużo elementów retrospekcyjnych, powrotów do przeszłości itp. Kawałka bezposrednio o grach jednak nie będzie, może na 3-ej płycie
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 23:20 Temat postu: |
|
|
|