Forum zeus joteste pierwszymilion Strona Główna zeus joteste pierwszymilion
forum o Zeusie, Joteste i Pierwszym Milionie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pytania do Zeusa
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 174, 175, 176  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum zeus joteste pierwszymilion Strona Główna -> Pytania, aktualności itd
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
administrator

PostWysłany: Pon Cze 22, 2009 17:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Heniek napisał:
Cytat:

Font romeu? Wypas! Pozdrawiam serdecznie i życzę sukcesów!!!!

Zeus.
'

W drodze wyjasnienia. Font Romeu to taka gorska miejscowość we Francji. Miejsce w którym można tylko i wyłącznie zapierdalać tzn. trenować ciezko hehe. Ja wiem, że Wasza pierwsza myśl- 'łał Ci se jeżdżą za granice na obozy, wypas' Ale nie no ok. To głupie nie będę wam też mówił czy żalił się, że to wcale nie są przyjemne sprawy, bo przecież my jesteśmy sportowcami taki nasz zawód! Hahaha! Znowu jakieś wywody hehe. Trzymajcie sie ramy i majtek mamy! Pozdrawiam!

Wyjazd i praca zamiast zwiedzania, skądś to znam Smile Mój entuzjazm bierze się, z tego, że lubie podróżować a we Francji jeszcze nie byłem Smile

Pozdrawiam i życzę sukcesów!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Reklama

Wysłany: Pon Cze 22, 2009 17:50    Temat postu:

Powrót do góry
administrator

PostWysłany: Pon Cze 22, 2009 18:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wozniowald napisał:
bobbydixon napisał:
Jak sytuacja z koszulkami wiadomo już coś kiedy będą ? Wink)

majk-mike napisał:
Dołączam się do pytania kolegi o koszulki, bo chce mieć co najmniej jedną.

A od siebie pytanie: Czy dacie rade zorganizować jakiś koncert na wschodzie? Konkretnie chciałbym gdzieś w woj. lubelskim, najlepiej w Zamościu, klub Stara Elektrownia, grał tam niedawno O.S.T.R., potem jakieś hemp gru i molesta (ale ja na takie koncerty nie chodze), strona internetowa tego klubu to http://www.staraelektrownia.pl/ więc jak możesz to wpadaj, bo jak nie to ja przyjadę do Ciebie Very Happy

A i pozdrów tam Cube'a i Joteste bo ich tu na forum nie widać Very Happy

Dołączam do kolegów Smile Od maja wchodzę dzień , w dzień na bloga żeby nie przegapić kiedy będą Very Happy

Koszulki już mamy. Klip również. Data premiery (ten lub przyszły weekend) zależy od wydawcy i dotłoczenia albumu. To musi być zsynchronizowane. Na blogu będą informacje oczywiście Smile Seria jest krótka więc dwa dni przed premierą damy Wam znać na blogu, kiedy i gdzie będą dostępne koszulki, żebyści mogli sie przygotować Smile

Jeżeli (mamy taką nadzieję) zajdzie potrzeba zrobienia wiekszej ilości T-Shirtów to nie będzie problemu. Szybko każdy dostanie swoją koszulkę więc spokojnie. Dotyczy to tylko tych najbardziej zniecierpliwionych Smile

Co do koncertów - hehehe, póki co budujemy sobie bazę klubów (m.in. na podstawie informacji jakie umieszczacie na forum Smile) i czekamy n apremierę klipu (zawsze po klipie jest najwięcej propozycji - wiadomo, trzeba się przypominać ludziom Smile Narazie jesteśmy w stanie sami zorganizowac cos na terenie Łodzi lub w pobliżu. Dalej sie nie zapuszczamy póki co i czekamy na oferty. Zobaczymy jak będzie, może trzeba będzie sie ruszyć ale roboty jest strasznie dużo juz przy samym koncercie tu a co dopiero przy organizacji gdzies dalej (trzba monitorować jak sa rozwieszane plakaty, trzeba tam pojechać przynajmniej raz przed koncertem) itd. Zobaczymy.

Pozdrawiam.
Zeus.

Ostatnio zmieniony przez administrator dnia Pon Cze 22, 2009 18:22, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
administrator

PostWysłany: Pon Cze 22, 2009 18:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pietrzyk napisał:
Caesar napisał:
Zeus, znowu miazga. Masz niesamowity dar do łapania kontaktu z publicznością + te żarty sytuacyjne. Koncert naprawdę miazga Smile

Nie będę się rozpisywał, ale naprawdę propsy Very Happy

W związku z tym, że przeszły mi ciary jak puściłeś bity z nowej płyty, mam pytanie. Dałoby rade wrzucić do neta ten mix co puszczałeś wczoraj na koncercie?
Kojarzysz tego typa w brązowej bluzie Mass, stojącego obok laski w białek koszulce? Ładnie chyba prosiłem no nie ? Very Happy

Nie no, tak na poważnie, jeżeli jest możliwość to wrzuć ten mix, bo Twoje bity mnie zmiażdżyły Very Happy

Były puszczane nowe bity wczoraj? Szkoda, że nie mogłem być Sad

Były, były Smile Co do umieszczania ich w internecie - nie miałoby to sensu chociaż rozumiem ciekawość i chęć posłuchania ich Smile Musicie poczekać na album Smile

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
administrator

PostWysłany: Pon Cze 22, 2009 18:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

radeon napisał:
no przydałaby się, bo na początku lipca jade na wakacje i byłoby się w czym polansować Cool Cool

Co sądzisz o twórczości bitmejkera Patr00 i nowej płycie Ortegi Cartel (o ile słyszałeś Smile)??

Part00 jak najbardziej ok. Słuchałem poprzednich płyt OC i na każdej mogłem znaleźć coś dla siebie. Nowego albumu niestety nie miałem jeszcze okazji posłuchać (poza singlem i chyba ze 3-ma numerami na YouTube). Myślę, że raczej nie zawiedli, sporo pozytywnych opinii słyszałem. Bardzo dużym plusem ich twórczości jest wyczuwalny luz, jaki (tak zakładam) towarzyszy tworzeniu ich albumów. Poza tym świetna grafika (okładki itd) i teraz - bardzo ładnie zrealizowane klipy. Tyle w temacie z mojej strony Smile

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
Micho008

PostWysłany: Wto Cze 23, 2009 11:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Można się spodziewać jakiejś produkcji Pierwszego Miliona?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
radeon

PostWysłany: Sro Cze 24, 2009 14:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy koszulka będzię dostępna do 3-ego lipca?? Bo wtedy właśnie wyjeżdżam i miło by było polansować się zagranicą w twojej koszuleczce Smile)

Powrót do góry
micekGNZ

PostWysłany: Sro Cze 24, 2009 22:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

siemasz Kamil , jaka będzie cena tych koszulek bo chciałbym ją nabyć ?
pjooona , pozdrawiam . Wink
Powrót do góry
TEXZ

PostWysłany: Czw Cze 25, 2009 16:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To może nie ten temat, ale prośba bezpośrednio do Zeusa. Bardzo ucieszyłbym się na kawałek "Gracze 2". Miałem dość podobną historię do Ciebie i bardzo łatwo było mi się utożsamić z kawałkiem, poza tym bit bujał a tekst był zajebisty. Masz flow. Jest szansa na kontynuację tego tracka?
Powrót do góry
Micho008

PostWysłany: Czw Cze 25, 2009 17:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z czego słyszałem, płytę będzie można zamówić w asfaltshopie, gdzie jeszcze będzie można ją zamówić i czy będzie możliwość zamówienia jej na waszym blogu?
Pozdrawiam
Powrót do góry
bbr247

PostWysłany: Czw Cze 25, 2009 21:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Micho008 napisał:
Z czego słyszałem, płytę będzie można zamówić w asfaltshopie, gdzie jeszcze będzie można ją zamówić i czy będzie możliwość zamówienia jej na waszym blogu?
Pozdrawiam

a co za roznica na jakim www to kupisz? asfalt cie nie wyrucha.

http://rymoholik-o.prv.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Micho008

PostWysłany: Czw Cze 25, 2009 21:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Płyta + przesyłka jak się zamawia przez neta, kryzys, trzeba oszczędzać Smile
Poza tym się zastanawiam nad zakupem Trzeciego Wymiaru i Warszafskiego Deszczu, więc nie wiem czy na merlinie da rade zamówić Smile rozumiesz?
Pozdrawiam
Powrót do góry
administrator

PostWysłany: Czw Cze 25, 2009 23:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Micho008 napisał:
Można się spodziewać jakiejś produkcji Pierwszego Miliona?

Jasne. Mojego solo i solo Joteste Smile Chodzi Ci o Mixtape? Narazie nie ale z nami nigdy nic nie wiadomo Smile

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
administrator

PostWysłany: Czw Cze 25, 2009 23:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

radeon napisał:
Czy koszulka będzię dostępna do 3-ego lipca?? Bo wtedy właśnie wyjeżdżam i miło by było polansować się zagranicą w twojej koszuleczce Smile)

Hmm, raczej nie. Klip prawdopodobnie będzie miał premierę 3-4-ego lipca. Po dotłoczeniu albumu. Jeżeli tak się uda, mieliśmy zamiar wystawić koszulki 6-ego ale nie boj sie, nie zabraknie dla Ciebie Smile Widzę Twoją aktywność Wink

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
administrator

PostWysłany: Czw Cze 25, 2009 23:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

micekGNZ napisał:
siemasz Kamil , jaka będzie cena tych koszulek bo chciałbym ją nabyć ?
pjooona , pozdrawiam . Wink

Witam,

ta kwestia uległa niestety zmianie. Produkcją koszulek, ich dystrybucją itd zajmuje się firma ELUSIVE LABELS z ktorą wspołpracuję, jestem związany ale nie jestem tam "organem decyzyjnym" itd Smile Firma ta zamierza nawiązać współpracę z m.in. Sklepem LEGAL (Łodź, ul. Piotrkowska 95, I Piętro). Tam też będą dostepne koszulki. Ze względu na marżę, koszta sklepu itd, wypracowany został kompromis. Nie powiem narazie ile dokładnie kosztować będą koszulki. Prawdopodobnie około 70 PLN Sad Taka sama cena będzie jednak w Sklepie Legal i przy zakupie przez Internet (NIE ZAPŁACICIE ZA PRZESYŁKĘ). Czy kupicie koszulkę tu czy tu - wyjdzie na to samo.

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
administrator

PostWysłany: Czw Cze 25, 2009 23:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

TEXZ napisał:
To może nie ten temat, ale prośba bezpośrednio do Zeusa. Bardzo ucieszyłbym się na kawałek "Gracze 2". Miałem dość podobną historię do Ciebie i bardzo łatwo było mi się utożsamić z kawałkiem, poza tym bit bujał a tekst był zajebisty. Masz flow. Jest szansa na kontynuację tego tracka?

Witam,

hehehe, nie wiem, raczej wątpię Smile Nie chcę powtarzać tych samych rzeczy. Może jednak na drugim albumie znajdziesz coś, co uznasz za kontynuację, będzie tam bardzo dużo elementów retrospekcyjnych, powrotów do przeszłości itp. Kawałka bezposrednio o grach jednak nie będzie, może na 3-ej płycie Wink

Pozdrawiam.
Zeus.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Czw Cze 25, 2009 23:20    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum zeus joteste pierwszymilion Strona Główna -> Pytania, aktualności itd Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 174, 175, 176  Następny
Strona 31 z 176
Skocz do: