Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wojtaas
|
Wysłany: Nie Sty 30, 2011 18:31 Temat postu: Nowe single z płyty Joteste! + TELEDYSK |
|
|
Fandango Records ma zaszczyt zaprezentować „Prolog” – pierwszy singiel promujący album Joteste – nowej twarzy w szeregach FDG.
Album „Ulice w ogniu” ukaże się w sklepach 05.03.2011. Jest to debiut na legalu Joteste – łódzkiego MC współtworzącego wraz z Zeusem skład Pierwszy Milion. „Ulice…” to 14 utworów naładowanych energią i klimatem z których od lat znani są reprezentanci Pierwszego Miliona.
Całość albumu wyprodukował Zeus, całością wokalną zajął się Joteste. Już wkrótce pierwsze video promujące ten album.
Singiel "Prolog" do odsłuchu:
http://slowoklucz.pl/2011/01/30/fandango-records-prezentuje-joteste-prolog/
Bądźcie na bieżąco – zapraszamy na:
www.fandangorecords.com
http://www.facebook.com/fandangorecords
Singiel w formie mp3 do sciągnięcia:
MP3 - 320kb/s - 44100Hz - Stereo - Best Quality
R A P I D S H A R E
P R Z E K L E J
Dziś nadszedł moment na który czekaliśmy bardzo długo. Nareszcie, możemy zaprezentować Wam pierwszy, oficjalny singiel z nadchodzącej płyty Joteste "Ulice w ogniu", będącej debiutem artysty na tzw. "legalu". Jest nim utwór "Pokolenie". Autorem podkładu jest Zeus a skreczami zajął się DJ Cube. Za realizację teledysku do singla odpowiedzialna jest ekipa DobreKino Studio.
Przypominamy iż za muzykę na najnowszej płycie Joteste odpowiedzialny jest Zeus a sam album ukaże się, nakładem Fandango Records już 5 marca.
Niebawem poznacie tracklistę albumu "Ulice w ogniu" oraz jego okładkę. Poznacie również daty naszych nadchodzących koncertów na których będziecie mogli usłyszeć materiał z płyty.
Jeżeli chcecie zaprosić nas na koncert, piszcie na adres e-mail:
pierwszymilion@gmail.com
Premiera płyty Joteste zbliża się więc wielkimi krokami a niedługo po niej, premiera trzeciego albumu Zeusa. Jeżeli chcecie być na bieżąco, wchodźcie regularnie na naszego bloga!
Źródło: http://pierwszymilionlodz.blogspot.com/
Ostatnio zmieniony przez Wojtaas dnia Pią Lut 18, 2011 01:17, w całości zmieniany 4 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Sty 30, 2011 18:31 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Wojtaas
|
Wysłany: Nie Sty 30, 2011 19:40 Temat postu: |
|
|
Nareszcie po prawie roku od pierwszych zapowiedzi "Ulic w ogniu" doczekaliśmy się Kto by się spodziewał,że Joteste wyda to na legalu?
co do samego kawałka ZAJEBISTY !! |
|
Powrót do góry |
|
|
Caesar
|
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 15:26 Temat postu: |
|
|
I dlatego tak długo to trwało. Album wcale nie jest "drugim Detoxem" (bo, gdzieś taką opinię słyszałem), po prostu by był to legal, Joteste musiał długo czekać. Warto było _________________
www.caesardp.deviantart.com
www.myspace.com/theespoir |
|
Powrót do góry |
|
|
Pietrzyk
|
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 20:46 Temat postu: |
|
|
No i w końcu! Kawałek mi się podoba, jest moc, energia, a to dla mnie najważniejsze. Kawałek w stylu Joteste, podoba mi się bit! Powiedzcie ziomom, że Joteste nadchodzi |
|
Powrót do góry |
|
|
Chris
|
Wysłany: Sro Lut 02, 2011 00:29 Temat postu: |
|
|
Dla mnie on brzmi jak skrzyżowanie Flinta z Zeusem, nie jaram się |
|
Powrót do góry |
|
|
Caesar
|
Wysłany: Nie Lut 06, 2011 13:48 Temat postu: |
|
|
A właśnie!
Co do nazwy tematu.
"Prolog" nie jest singlem i nie znajdzie się na Ulicach w ogniu. To tylko free track, także na singiel warto poczekać jeszcze tydzień i wtedy zobaczyć ten ogień _________________
www.caesardp.deviantart.com
www.myspace.com/theespoir |
|
Powrót do góry |
|
|
Iwo
|
Wysłany: Nie Lut 06, 2011 14:23 Temat postu: |
|
|
jak to nie singiel skoro na stronie fandango wyraźnie pisze, że singiel |
|
Powrót do góry |
|
|
Caesar
|
|
Powrót do góry |
|
|
Iwo
|
Wysłany: Nie Lut 06, 2011 20:47 Temat postu: |
|
|
sory ale jakim cudem utwór promujący album nie znajdzie się na płycie? skąd masz takie informacje najlepiej powiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
Wojtaas
|
Wysłany: Pon Lut 07, 2011 00:26 Temat postu: |
|
|
Mi też się tak wydaje,że ten utwór nie będzie na płycie.Wypuscili go jako singiel,ale to jest chyba bardziej jako zapowiedź.Nie uzasadnie mojej wypowiedzi tak jakoś mi do głowy to przyszło,czas pokaże. |
|
Powrót do góry |
|
|
Caesar
|
|
Powrót do góry |
|
|
Iwo
|
Wysłany: Pon Lut 07, 2011 08:02 Temat postu: |
|
|
no to trzeba było tak od razu napisać |
|
Powrót do góry |
|
|
sie7em
|
Wysłany: Wto Lut 15, 2011 22:45 Temat postu: |
|
|
Joteste - "Pokolenie" - Pierwszy teledysk do albumu "Ulice w ogniu"
http://www.youtube.com/watch?v=NEZMe5mKbBw
Dziś nadszedł moment na który czekaliśmy bardzo długo. Nareszcie, możemy zaprezentować Wam pierwszy, oficjalny singiel z nadchodzącej płyty Joteste "Ulice w ogniu", będącej debiutem artysty na tzw. "legalu". Jest nim utwór "Pokolenie". Autorem podkładu jest Zeus a skreczami zajął się DJ Cube. Za realizację teledysku do singla odpowiedzialna jest ekipa DobreKino Studio.
Przypominamy iż za muzykę na najnowszej płycie Joteste odpowiedzialny jest Zeus a sam album ukaże się, nakładem Fandango Records już 5 marca.
Niebawem poznacie tracklistę albumu "Ulice w ogniu" oraz jego okładkę. Poznacie również daty naszych nadchodzących koncertów na których będziecie mogli usłyszeć materiał z płyty.
Jeżeli chcecie zaprosić nas na koncert, piszcie na adres e-mail:
pierwszymilion@gmail.com
Premiera płyty Joteste zbliża się więc wielkimi krokami a niedługo po niej, premiera trzeciego albumu Zeusa. Jeżeli chcecie być na bieżąco, wchodźcie regularnie na naszego bloga!
Źródło: http://pierwszymilionlodz.blogspot.com/ _________________ "...Jestem tu..." |
|
Powrót do góry |
|
|
Pietrzyk
|
Wysłany: Wto Lut 15, 2011 23:08 Temat postu: |
|
|
Świetnie! Czekam na płytę!
P.S Widzę, że Joteste ma sporo znajomych w Niewiadowie Z widzenia to co 2 twarz znajoma |
|
Powrót do góry |
|
|
Wojtaas
|
Wysłany: Sro Lut 16, 2011 01:21 Temat postu: |
|
|
Jestem zajarany na maxa tym kawałkiem! jeśli cała płyta będzie na tak wysokim poziomie jak kawałek "pokolenie" to będzie debiut roku na bank |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Lut 16, 2011 01:21 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |