Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
administrator
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 19:49 Temat postu: Pytania do Joteste |
|
|
Jeżeli macie jakieś pytania do Joteste, zadawać je możecie w tym właśnie miejscu.
Pozdrawiamy. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 19:49 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Colet
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 20:13 Temat postu: |
|
|
Joteste, osobiście bardzo propsuje wspólne nagrywki z Zeusem( Pierwszy Milion), a także solówke "Życie które mnie wybrało"- czekam więc także na legal- wiadomo lepsza promocja, często świetne klipy i jakieś dodatki do krążka. I moje pytanie jest takie: Czy są jakieś prace nad solo(czy to udg, czy legal- bez znaczenia) i czy jest wogóle możliwość(rynek , wytwórnia) na wydanie legala? |
|
Powrót do góry |
|
|
bbr247
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 20:17 Temat postu: |
|
|
przeciez bylo mowione juz, ze sie staraja wydac to legalnie _________________
http://rymoholik-o.prv.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 20:35 Temat postu: |
|
|
Ale jednak chyba wszyscy chcielibyśmy posłuchać co na ten temat ma do powiedzenia Joteste. _________________
Jestem graczem. |
|
Powrót do góry |
|
|
AseOne
|
Wysłany: Sro Cze 10, 2009 13:42 Temat postu: |
|
|
Czy można jeszcze kupić Twoją ostatnią płytę bezpośrednio od was? Będzię można Cię usłyszeć w najbliższym czasie na jakimś featuringu? |
|
Powrót do góry |
|
|
smola
|
Wysłany: Sro Cze 10, 2009 20:48 Temat postu: |
|
|
Czy na nadchodzącej (twojej) płycie można będzie się spodziewać jakichś bitów wyprodukowanych przez ciebie? _________________ http://www.myspace.com/smolamusic |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 19:43 Temat postu: |
|
|
Colet napisał: | Joteste, osobiście bardzo propsuje wspólne nagrywki z Zeusem( Pierwszy Milion), a także solówke "Życie które mnie wybrało"- czekam więc także na legal- wiadomo lepsza promocja, często świetne klipy i jakieś dodatki do krążka. I moje pytanie jest takie: Czy są jakieś prace nad solo(czy to udg, czy legal- bez znaczenia) i czy jest wogóle możliwość(rynek , wytwórnia) na wydanie legala? |
Witam, z tej strony Joteste (wreszcie )
praca nad solową płytą cały czas trwa. Co do formy wydania tej płyty nie podjęliśmy jeszcze decyzji. Płyta ukaże się w przyszłym roku (2010). Napewno w niedługim czasie ukażą się free-tracki, które nie znajdą sie na abumie.
Pozdrawiam.
Joteste. |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 19:45 Temat postu: |
|
|
AseOne napisał: | Czy można jeszcze kupić Twoją ostatnią płytę bezpośrednio od was? Będzię można Cię usłyszeć w najbliższym czasie na jakimś featuringu? |
Witam,
niestety wszystkie płyty "Życie, które mnie wybrało", w których byliśmy w posiadaniu rozeszły się po Polsce. Wiem, że można nabyć je tylko na np. Allegro ale to nie my je sprzedajemy.
Mam nadzieję, że niedługo ukaże się kilka kawałków z moim udziałem.
Pozdrawiam.
Joteste. |
|
Powrót do góry |
|
|
wozniowald
|
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 19:46 Temat postu: |
|
|
Już się zacząłem jarać na te free tracki _________________ "Powinniśmy się złożyć na pomnik dla muzyki , która daje nam tyle szczęścia" |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 19:47 Temat postu: |
|
|
smola napisał: | Czy na nadchodzącej (twojej) płycie można będzie się spodziewać jakichś bitów wyprodukowanych przez ciebie? |
Witam,
wszystko się może zdażyć Co do gości, zarówno, jeżeli chodzi o bity jak i "udział wokalny" (), nie zdradzam póki co żadnych szczegółów. Musi ww końcu Was coś zaskoczyć )
Pozdrawiam.
Joteste. |
|
Powrót do góry |
|
|
leszczu
|
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 10:57 Temat postu: |
|
|
hm
Zeus nie jedzie na HHK ty też ? |
|
Powrót do góry |
|
|
Lemon
|
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 21:22 Temat postu: |
|
|
Siema! Wybierasz się z Zeusem na Outline Colour Festival? Widziałem że Kamil zaprezentuje się na scenie. Będziesz Go wspierał jak zawsze ?
Co z tymi free-trackami kiedy się ich będzie można spodziewać? |
|
Powrót do góry |
|
|
eSiGie
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 16:48 Temat postu: |
|
|
Witam!
Joteste, mam takie pytanie. I chyba wielu z nas zadaje je, tak samo jak ja. Kiedy legal? Jakieś konkretne informacje? Planujesz coś? |
|
Powrót do góry |
|
|
semon
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 14:18 Temat postu: |
|
|
cześć Joteste płyta "życie które mnie wybrało" bardzo mi się podoba, kawałki które zrobiły na mnie największe wrażenie i do których najczęściej wracam to:
- od najmniejszych...
- pomódl się za mnie
- proszę chodz
- Milion kilometrów
inne też są fajne ale te najbardziej przypadły mi do gustu i uważam że są najlepsze na płycie, w tematach na forum widziałem "Jakie kawałki najlepiej wychodzą Joteste??" ale nie chce się rozpisywać na 2 posty bo to też piszę o tym tutaj w związku z pytaniami
Na stronie Pierwszego Miliona przeczytałem o Tobie że "Znany jest również z solowego projektu "Nowa Nadzieja" wyprodukowanego przez Zeusa." domyślam się że to jest album przed "życie które mnie wybrało" nie wiem czy mam racje ? w każdym razie bardzo chciałbym go przesłuchać, czy udostępniłbyś mi ten album i wysłał link do niego ? czy może jest to Dla Ciebie jeden z albumów którego nie chcesz żeby ktoś usłyszał ? (Zeus też chyba pisał że swoich wcześniejszych albumów nie chce udostępniać bo po prostu mu się nie podobają)
i pytanie odnośnie nowej płyty czy mógłbyś napisać mniej więcej miesiąc w którym można się jej spodziewać ?
pozdrawiam serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
|
LysyOrzel
|
Wysłany: Sro Mar 10, 2010 15:29 Temat postu: |
|
|
Sie ma Joteste !
Jest już marzec 2010, kiedy będzie płytka już się niecierpliwie, pewnie nie tylko ja i koncert w Szczecinie był gruby, zresztą mówilem Ci _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Mar 10, 2010 15:29 Temat postu: |
|
|
|
|