Forum zeus joteste pierwszymilion Strona Główna zeus joteste pierwszymilion
forum o Zeusie, Joteste i Pierwszym Milionie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Peja prostak
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum zeus joteste pierwszymilion Strona Główna -> Hyde Park
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Colet

PostWysłany: Sro Wrz 16, 2009 16:16    Temat postu: Peja prostak Odpowiedz z cytatem

To już kolejne prostactwo Rycha Peji!!! Wcześniej chamskie zachowania na wywiadzie z kobietą, która kompletnie nie znała gatunku. A co Wy na to? Łukasz też miał kilka takich nieprzyjemnych sytuacji na koncertach zapewne, ale zachowywać się jak Peja- wstyd. Jedna rada:
nie kupujcie płyt Ryszarda- lepiej kupić dwa krążki Zeusa.
http://www.youtube.com/watch?v=riWkvSHmbcc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=355u_Z1iRW0
Zeus, co Ty na to? Jest wogóle jakieś usprawiedliwienie takiej sytuacji? Ja rozumiem, że koleś pokazywał mu trzeci palec, ale to co zrobił Rychu- podżeganie publiczności i skakanie do 15 latka. Ktoś chyba ma problem z krytyką. Chuj ryszardowi w dupe!
Wkurza mnie tylko to, że taki burak grywa po 20 koncertów miesięcznie za ogromne sumy(i nie umie się na nich zachować), a Zeus który zjada go jednym kawałkiem kilka koncertów na miecha.
Skoro jest taki dobry, dlaczego nie pojechał dzieciaka szybkim free, albo nie zrobił tego grzeczniej. BURAK
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 16:16    Temat postu:

Powrót do góry
Colet

PostWysłany: Sro Wrz 16, 2009 16:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://www.youtube.com/watch?v=YvnBsOnCyYg kolejny link
Powrót do góry
Kacper

PostWysłany: Sro Wrz 16, 2009 18:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Trafiło na siebie dwóch kretynów. Jeden pokazuje środkowy palec będąc w tłumie setek wielbicieli Rycha a on, czyli drugi kretyn, karze za to bić. Wyzywa tego chłopaka od frajera a nawet sam nie potrafił załatwić sprawy tak jak Sokół na jednym koncercie tylko wysyła kilku na jednego. Oczywiście nic nie usprawiedliwia Peji ale ten chłopak też raczej trochę bez wyobraźni.

Jestem graczem.
Powrót do góry
Pietrzyk

PostWysłany: Sro Wrz 16, 2009 18:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nic nie usprawiedliwia Peji bo powinien się opanować i chociażby zwrócić ochornie uwagę na tego typa aby go upomnieli albo wyprowadzili. A z drugiej strony nie żal mi tego typka, chciał być kozak to ma. Strasznie nie lubie takich typów na koncertach. Krzyczą, bluzgają, wrzucają artystom (choć oni i tak pewnie tego nie słyszą) i przeszkadzają innym się bawić. Było takich dwóch na Outline niedaleko mnie. Straszni pozerzy. Nie byłoby mi ich szkoda jakby dostali po gebie i zostali wyniesieni. Wręcz bym się cieszył bo rozpychali się i przeszkadzali innym się bawić. W tym mnie. Co nie zmienia faktu, że Peja przesadził i narobił sobie bałaganu... Nawet już moja mama wie o tym zajściu.
Powrót do góry
majk-mike

PostWysłany: Sro Wrz 16, 2009 18:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze taka sprawa to dość niezły chwyt marketingowy, popatrzcie: większość stacji radiowych i telewizyjnych podawała informacje na temat tego incydentu wspominając przy tym (celowo bądź też nie) o nadchodzącej płycie Peji.
Po drugie to Rysiek stał na scenie i to on miał mikrofon, mógł pojechać po typie nawet skromnym free, nie wiem, pisanie dissów mu idzie nieźle (śmiech).

Zachował się jak idiota i przez co całe środowisko hiphopowe cierpi, bo przecież Polska to kraj w którym żyjemy głównie stereotypami ...
Powrót do góry
Colet

PostWysłany: Sro Wrz 16, 2009 20:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

majk-mike napisał:
Po pierwsze taka sprawa to dość niezły chwyt marketingowy, popatrzcie: większość stacji radiowych i telewizyjnych podawała informacje na temat tego incydentu wspominając przy tym (celowo bądź też nie) o nadchodzącej płycie Peji.
Po drugie to Rysiek stał na scenie i to on miał mikrofon, mógł pojechać po typie nawet skromnym free, nie wiem, pisanie dissów mu idzie nieźle (śmiech).

Zachował się jak idiota i przez co całe środowisko hiphopowe cierpi, bo przecież Polska to kraj w którym żyjemy głównie stereotypami ...

Święta racja. to co piszecie. Ja nie rozumiem ani chłopaka(którego jednak usprawiedliwia wiek- ludzie on ma 15 lat!!!) ani Ryszarda, który zachował się jakby od poszkodowanego miał z 10 lat mniej. Prymitywne zachowanie oby. Młodzian powinien mieć zakaz wstępu na imprezy rapowe do ukończenia 18 lat, a Ryszard powinien zapłacić za to co zrobił. Jak? tego nie wiem.
Powrót do góry
Kacper

PostWysłany: Sro Wrz 16, 2009 21:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też mam 15 lat i przez to że jestem młody tym bardziej bym się na takim koncercie nie wychylał. Inna sprawa , że nigdy bym nie poszedł na koncert kogoś kogo nie lubię. A Peja się zachował jakby był tego chłopaka i moim rówieśnikiem. To przypominało typowe wrzuty jakie można usłyszeć na korytarzach mojego gimnazjum tyle, że Rychu miał stado baranów, którym się to podobało(przynajmniej tak wynika z filmików) i pobili chłopaka.

Jestem graczem.
Powrót do góry
Colet

PostWysłany: Czw Wrz 17, 2009 16:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oświadczenie Ryszarda po akcji. Dobre słowa człowieka, który jednak myśli9 że wszystko mu wolno. Reprezentuje biede- umysłową chyba.
Cytat:
W związku ze zdarzeniem, które miało miejsce podczas mojego koncertu w Zielonej Górze, w dniu 12 września bieżącego roku chciałbym przekazać wyrazy ubolewania nad zaistniałą sytuacją oraz przeprosić opinię publiczną, władze Zielonej Góry, a przede wszystkim uczestników koncertu oraz fanów za moje zachowanie.

Chciałbym zapewnić, że nie było moją intencją wywoływanie jakichkolwiek negatywnych emocji publiczności, a na pewno nie nawoływanie do przemocy. Moje zachowanie było wynikiem emocji i silnego wzburzenia w skutek prowokacyjnego zachowania jednego z uczestników koncertu. Nie przewidziałem gwałtowności reakcji tłumu oraz tego, iż zdarzenia przybiorą taki obrót. Nie może to jednak tłumaczyć do końca mojego zachowania. Jestem świadom, iż na artyście ciąży wielka odpowiedzialność, obejmująca także panowanie nad emocjami w sytuacjach podobnych do tych, jakie miały miejsce podczas koncertu w Zielonej Górze. Przyznaję, że tego wieczoru nie udało mi się sprostać temu zadaniu, za co jeszcze raz wszystkich przepraszam.

Chciałbym także podziękować firmie Aspe Sp.z o.o. - organizatorowi koncertu, za podjęte działania i natychmiastową reakcję, które umożliwiły zminimalizowanie negatywnych skutków zdarzenia i docenić profesjonalne przygotowanie i zabezpieczenie imprezy przez organizatora.

Oświadczam, że pragnę rzeczowego i rzetelnego wyjaśnienia przyczyn i przebiegu zajścia. Wbrew temu co sądzą niektórzy, mam odwagę przyznać się do błędu, nie unikam odpowiedzialności i potrafię przeprosić za niewłaściwe zachowanie. Chciałbym podziękować wszystkim, którzy udzielili mi wsparcia w tych trudnych dniach i zapewnić, że także w obliczu tej trudnej sytuacji pozostanę sobą. Chciałbym zwrócić uwagę, że przez lata mojej działalności artystycznej brałem udział w wielu akcjach charytatywnych i nigdy nie odmawiałem pomocy potrzebującym. Ufam, że to negatywne zdarzenie nie przekreśli tego wszystkiego, co Ryszard Andrzejewski zrobił dobrego. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wsparcie, organizatorowi koncertu za podjęte działania, a tych którzy poczuli się dotknięci moim zachowaniem przepraszam.
Powrót do góry
Kacper

PostWysłany: Czw Wrz 17, 2009 17:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Trochę załagodził sprawę, ale i tak nikt mu tego szybko nie zapomni.

Jestem graczem.
Powrót do góry
Skowronpolska

PostWysłany: Nie Wrz 20, 2009 18:21    Temat postu: Re: Peja prostak Odpowiedz z cytatem

Colet napisał:
Wcześniej chamskie zachowania na wywiadzie z kobietą, która kompletnie nie znała gatunku.

To akurat było dobre ;P
Powrót do góry
Pietrzyk

PostWysłany: Nie Wrz 20, 2009 19:35    Temat postu: Re: Peja prostak Odpowiedz z cytatem

Skowronpolska napisał:
Colet napisał:
Wcześniej chamskie zachowania na wywiadzie z kobietą, która kompletnie nie znała gatunku.

To akurat było dobre ;P

I było bardziej prześmiewcze niż chamskie. Jakby mi zadawała takie pytania to też odechciałoby mi się z nią gadać.
Powrót do góry
smola

PostWysłany: Pon Wrz 21, 2009 15:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Macie może jakiś link do tego wywiadu z Peją i tą kobietą? Wink
jezus

PostWysłany: Pon Wrz 21, 2009 15:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

smola napisał:
Macie może jakiś link do tego wywiadu z Peją i tą kobietą? ;)

http://www.youtube.com/watch?v=GzofBV_LTKU
Powrót do góry
smola

PostWysłany: Pon Wrz 21, 2009 22:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jezus napisał:
smola napisał:
Macie może jakiś link do tego wywiadu z Peją i tą kobietą? Wink

http://www.youtube.com/watch?v=GzofBV_LTKU

Dzięki wielkie Wink
Colet

PostWysłany: Wto Wrz 22, 2009 19:52    Temat postu: Re: Peja prostak Odpowiedz z cytatem

Pietrzyk napisał:
Skowronpolska napisał:
Colet napisał:

To akurat było dobre ;P

I było bardziej prześmiewcze niż chamskie. Jakby mi zadawała takie pytania to też odechciałoby mi się z nią gadać.

Nie, teksty typu a czy przyszła już ta dupa były chamskie i kilka osób oficjalnie pocisnęło za to Rycha. Kto ma wiedzieć, wie.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 19:52    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum zeus joteste pierwszymilion Strona Główna -> Hyde Park Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3
Skocz do: