Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Colet
|
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 21:51 Temat postu: PMM- 2008 dlaczego nikt o tym nie mówi? |
|
|
Jak w temacie. Chodzi o płytę Polski Mistrzowski Manewr 2008, na której Zeus miał swój duży udział. Jeśli chodzi o mnie- dla mnie wysoki poziom, pozytywnie mnie zaskoczył i Głowa i Wężu! świetny kawałek "Z tych samych miejsc"- zwrotka Zeusa mnie rozjebała na kawałki. Niesamowity klimat "Pochodzę z bloków"-z Grammatikiem. Solidny Sobota, Kajman i PIH. Bity wyjebane w kosmos!!! I tu pytanie od razu do Zeusa- Nie mam płytki a w empikach nie mogę znaleźć, więc nie wiem z których kawałków bity są Twoim tworem, a które S.Z.W? Czy wszystkie nagrywki powstawały w NC studio w ŁDZ?? Czy może coś w Szczecinie?
No i jeżeli ktoś widział Cedeka gdzieś, lub wie gdzie można nabyć to niech da znać.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 21:51 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 21:56 Temat postu: Re: PMM- 2008 dlaczego nikt o tym nie mówi? |
|
|
Colet napisał: | Jak w temacie. Chodzi o płytę Polski Mistrzowski Manewr 2008, na której Zeus miał swój duży udział. Jeśli chodzi o mnie- dla mnie wysoki poziom, pozytywnie mnie zaskoczył i Głowa i Wężu! świetny kawałek "Z tych samych miejsc"- zwrotka Zeusa mnie rozjebała na kawałki. Niesamowity klimat "Pochodzę z bloków"-z Grammatikiem. Solidny Sobota, Kajman i PIH. Bity wyjebane w kosmos!!! I tu pytanie od razu do Zeusa- Nie mam płytki a w empikach nie mogę znaleźć, więc nie wiem z których kawałków bity są Twoim tworem, a które S.Z.W? Czy wszystkie nagrywki powstawały w NC studio w ŁDZ?? Czy może coś w Szczecinie?
No i jeżeli ktoś widział Cedeka gdzieś, lub wie gdzie można nabyć to niech da znać.
Pozdrawiam |
Witam, mój jest wyłącznie bit do "Z tych samych miejsc". Płyta chyba w całości była nagrywana u Marka czyli w NC Studio. Ja widziałem PMM w M1.
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
Colet
|
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 22:52 Temat postu: |
|
|
Czyli to Twój bit! Szok szacun. Wg mnie najlepszy kawałek, najlepszy bit i jedna z najlepszych nawijek na płycie. Check this out! |
|
Powrót do góry |
|
|
wozniowald
|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 15:36 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się płytka PMM mistrzostwo jak nawet jest na jednym kawałku
Mam na oryginale jako jedną z nielicznych zakupionych w 2008 roku _________________ "Powinniśmy się złożyć na pomnik dla muzyki , która daje nam tyle szczęścia" |
|
Powrót do góry |
|
|
Colet
|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 23:59 Temat postu: |
|
|
Ciekawe jakie nakłady poszły. Przeszły tysiaka? Pewnie byłbym niepoprawnym optymistą... |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 11:19 Temat postu: |
|
|
Witam,
przeniosłem temat o PMM do tego działu ponieważ nie dotyczy on żadnej z naszych płyt a jedynie albumu na którym gościnnie wystąpiłem. Oczywiście temat pozostaje otwarty.
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
Puc3k
|
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 13:20 Temat postu: |
|
|
Macie może namiary na tą płytkę? Bo muszę zabudować kilka płytek kupie PMM i Zeus CNMSR : ) |
|
Powrót do góry |
|
|
Wojtaas
|
Wysłany: Sob Lis 28, 2009 19:39 Temat postu: |
|
|
plyta pmm lata na allegro ;] |
|
Powrót do góry |
|
|
Wiksa11
|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 01:37 Temat postu: |
|
|
w Empikach PMM jest dostępne.
Szykuje się się PMM2. znajdzie się na nim Zeus? _________________ I promise you'll learn the tears till the life still cry... |
|
Powrót do góry |
|
|
administrator
|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 16:18 Temat postu: |
|
|
Wiksa11 napisał: | w Empikach PMM jest dostępne.
Szykuje się się PMM2. znajdzie się na nim Zeus? |
Nie.
Pozdrawiam.
Zeus. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 16:18 Temat postu: |
|